Tisdag 1/11

1. nov, 2016

1:a November, då är det vinter enligt almanackan. Väder prognosen har lovat snöblask de närmaste dagarna så det återstår att se. Magnus har varit ledig idag och har krattat upp de sista löven från vår enorma gräsmatta. Vi började ju i söndags och hann 2/3 delar. Nu är det mesat av höstens vackra löv borta. Det resterande som faller får ligga kvar tills våren. jag är ledig i helgen och om vädret tillåter ska jag klippa ner rester av sommarens växter samt klippa ur vinbärsbuskarna.

Min älskling lade sig tidigt i kväll, han jobbar i morgon och ska upp i ottan. Jag börjar 12 och har förmiddagen på mig till lite roliga måsten🤩

I morse vaknade jag vid 7 tiden och hade ingen större lust att somna om, låg och funderade på lite av varje, gick upp 7.30. frukost med älsklingen, litet besök i damrummet så bar det i väg in till Skövde och la ´Classe - inventering stog på agendan. Vi var klara på fm med det mesta. Vi hade ju butiken öppen och flera kunder fick mig att slippa räkenskaperna en stund🤪 Lite lugnare under eftermiddagen och vi blev klara med vårt "mission"

jag slutade 17, körde hem i ett mycket regnigt och mörkt November. Parkerade bilen och gick upp på vår grusgång, det regnade häftigt men det spelade absolut ingen roll för jag var hemma, huset var upplyst och såg så inbjudande ut, underbart.

Min äskling var inte hemma, han var vid tippen och fiaxde mjölk. Jag lagade till en rådjurssadel och grönsaksröra, de blev supergott.

Köksbordets placering är helt klart perfekt. Det känns luftigare och större på nått vis. 

Vi åt, satte oss en stund i gröna rummet och myste. Magnus lade sig och jag blev kvar här. Nu har det förlöpt nästan 2 timmar och jag har gäspat minst 15 gånger, känns som det är dax att lägga mig. 

Antar att ni haft en bra tisdag trors regn och rusk, det finns ju inget dåligt väder... I morgon onsdag, tiden rinner iväg likt flytande smör. 

Önskar er alla en godnatt, sov gott.

Kram💋