Söndag 30/10

30. okt, 2016

Tillbaka till det normala och det känns riktigt bra😀Min älskling har lagt sig, han ska upp i natt och jobba, börjar 03 men han inga problem med att lägga sig på kvällen och somnar som ett barn, det är oerhört gynnsamt såklart. Detta nya schema han börjar på nu är rätt lyxigt, man kanske ska sadla om🤪

En fantastiskt bra dag som började med att jag "fick" en timma extra. Jag brukar ställa om klockan innan jag lagt mig tidigare år men i morse gjorde jag det när jag gick upp och det var härligt. En underbart vacker morgon precis så som man vill att en söndagmorgon i slutet av Oktober ska vara. 

Jag pysslade med frukosten när alla hemmavarande flickor samt mannen i huset kom ner och var intresserade av verksamheten. Vi åt, utövade yoga i det soldränkta rummet. Vi bäddade och på med arbetskläder. LÖV stog på dagens agenda om det var regnfritt och OM det var🤩hela vår enorma tomt har sedan en tid varit beklädd av ett vackert täcke i rostbruna toner och ja minst 9,40000 löv krattade vi ihop idag. Vi har en stor pressening som vi föste upp dem på och det är ett effektivt sätt.

Mina kids kom på förmiddags fika och jag hade inte bakat bullar vilket jag tänkt utan jag och flisan snodde ihop en tårta, mm den blev jättemumsig. Vi fikade och kikade igenom agendan för resten av året, det är ju endel saker vi vill göra tillsammans och vissa saker kräver planering. Vi får nog ihop det rätt bra känns det som🙃

Jag och Magnus gick ut och körde igång igen lämnade barnaskaran inne. De kan behöva planera mina julklappar utan mig🤪

Inga problem att kratta och ösa löv och min hand är bättre, endast saker som klippa, skriva med penna ja en del saker där jag ha ett mindre grepp är besvärande.

Min chef ringde och frågade hur veckan ser ut och jag sa att nu är sötbrödsdagarna över, back in bussines.

Ungarna åkte hem och jag fixade till en bra middag. Kvällen har varit pysslig och jag och Magnus har donat här hemma, gjort crunchy, sett på vår serie mm och nu är det strax dax även för mig att krypa ner. Är trött efter en dag som har känts bra mycket längre än vanligt. Mycket har vi fått gjort här hemma och det känns gott. 

Hoppas ni haft en superbra helg, ny arbetvecka stundar, gott det. Får härmed önska er en godnatt och sov gott.💋