Lördag 29/10

30. okt, 2016

Jaha ja, då har vårt hem fått lite tillökning och den här gången i form av ett vackert välklingande piano samt en söt luftfuktare på tre ben som ser ut som ett UFO😀 Nöja och glada och mycket effektiva var jag och min älsklng när jag kom hem från jobbet. 

Hade ställt kloclan på halv 8, gick upp och gick ut på altanen, njöt av stunden. En så vacker morgon det var, underbart. Blå himmel, vindstilla och behaglig temperatur. Jag åt frukost, begav mig in till satade för att färga av/färga håret. Innan vi åkte till Irland satte jag i den vaniga toningen under tiden jag gick på Viking och gissa vad? Jag blev ju varm och blöt även i hårbotten och det i sin tur resulterade i att det blev någon slags reakton av värmen och salt så hårbotten blektes😥, det i sin tur ledde till att jag var tvungen att lägga i en ny toning för att rädda upp tillvaron MEN då blev det för mörkt i stället och så ha det varit en längre tid nu, suck. Men nu är läget återställt.

Jag blev lite sen till jobbet men det var inga bekymmer, i dag var jag på La´Classe och det var kul. Trevliga kunder och några hjälpte jag med matchande ögonskugga till färgvalet på de klädr de inhandlade. Sådant är jättekul🤩Tänk vad lit ögonskugga "lyfter" och framhäver.

När jag slutat åkte jag till Heidi och mötte upp Magnus. De hade hämtat upp pianot. Vi åkte hemåt, inhandlade lite kött och korv. Vi "möblade" och det blev så bra samt att  satte igång grillen. 

Heidi och Carl kom, Magnus grillade med support av Carl, och jag och Heidi pysslade med sallad och dukning. Mums så gott det blev, vi pratde nyårsmenyer och spelade därefter Yatzy med Flisan. 

Bastun var varm efter spelandet, Magnus vann😙 Hedi och Carl åkte hem, de skulle sovit över men de har en hel del kvar att fixa med så det är något svårt att koppla av helt för dem, vet precis vad de går igenom.

Nu är det blogg och speldax. Läge lugnt och avkopplande. 

Jag är glad och tacksam för den här dagen, ytterligare en utav dem som hamnar i facket- bra dagar. Kanske även ni har haft en fin dag, hunnit njuta av det fina vädret. 

Gissa vad det blir nu när jag är klar?..- Rätt gissat, -Lie to me🤪

Kram till er all, sov gott när det nu blir💋