Fredag 28/10

28. okt, 2016

Godafton mina kära läsare, har ni det bra? Sitter ni i soffan och avnjuter ett gott vin med tilltugg, eller bastar, lyssnar på härlig musik och umgåsa med nära och kära? Oavsett så hoppas jag ni har det bra och mår bra. Det är ju alls vår strävan att ha det gott och njuta av vår tillvaro. I kväll kände jag det, det kom till mig strax innan vi gick ner till bastun- Fy F-N vad jag har det bra, rena rama lyxlivet😀 Jag har mått bättre idag generellt, jag har jobbat idag på La´Classe och inget direkt orsakade mig smärta i handen och jag fick hjälp av gulliga Hanna som är frisör hos oss att lyfta in skyltarna, det var det jag funderade på när jag lade mig i går kväll..jag har en underbar man som hade gjort i ordning lite lättare kvällsmat när jag kom hem och stog redo med en Irish coffe. Flisan var på toppenhumör och hundarna glada. Så härligt välkomnande när jag kom hem. Bastun var på så när vi ätit och flisan vunnit Monopolet som vi startade upp igår så gick vi ner till bastun. Nu sitter vi och chillar, jag bloggar och Magnus spelar, flisan äter ostbricka med Niklas och kvällen är lugn och harmonisk. Längesedan livet kändes så fint, jag är supernöjd och lycklig. 

Hämtade det nya dubbelpåslakanet från Hemtex som redan kom till butiken, jättesnyggt och jag har tvättat det och nu är det i tumlaren, så i kväll blir det premiär- dubbeltäckepremiär🤪så får vi se hur det går. Magnus var söt i går kväll och sa innan han somnade att han längtade till de nya täcket. Vi delade nämligen täcke på de flesta hotellen på Irland. Ofta var det kingsize säng med dubbeltäcke och vi tyckte om det. Vi testar och ser, annars är det bara att byta tillbaka. Kanske detta passar bra/bäst vintertid. Vi får se..

Upp strax innan 8 idag, frukost och taxyoga innan jag duschade och for iväg in till staden. Ett underbart väder, lite blåsigt men härligt. Therese var på plats och det var härligt att se henne. har verkligen längat till jobbet🤩Vår gulliga kollega Solveigh kom och vi hann ta en liten fika. På lunchen hämtade jag påslakanet, tog en hamburgare och därefter tillbaka till jobbet. 

En lite pysslig eftermiddag, hann kika runt ordentligt på allt nytt som kommit under den tid jag varit borta, packade upp lite nytt från vårt nya märke Pont Nuff, härliga tunikor, klänningar mm med generös vidd och storleksmässigt. 

Heidi och hennes Carl har lånat bilen under dagen så hon hämtade upp mig efter jag slutat. VI skulle gått på Oktoberfest på Stampen kvarn i morgon men vi bestämde att vi stannar hemma hos oss och bastar och dricker öl här hos oss i stället, Mina älskingar ska hämta pianot i morgon så det blir till att "möbla"

När jag kom hem så frågade min älskling efter vilka olika sorters socker vi hade och swish, när jag hängt av mig så väntade en mumsig Irish💋

Nu mina vänner ska jag hälla upp ett glas bubbel till och fortsätta njuta av livet. I kväll är livet 100% av allt jag kan önska.

Hoppas ni haft en fin dag, har en go kväll. Ses här i morgon, puss & kram❤