Onsdag 26/10

27. okt, 2016

Nyss när jag körde hem från kören åkte jag strax efter en mjölkbil och det virvlade stundtals mängder av löv efter den, upp på vägen och framför mina lampor, små täta trombliknade virvlar av mängder av löv, riktigt snurrigt men mysigt. 🤩Alldeles kolsvart utöver alla åkrar nu, snart ska utemöblaerna in och vi ska ställa om klockan. Det hade kvittat för min del, det kan lika gärna vara sommartid jämt. Bara att ställa om klockan till vintertid kan ju få de stackarna som ändå mår dåligt den här tiden på året att må än sämre, allt har sin inverkan på oss människor. r mig är hösten den bästa tiden, det har jag berättat innan och idag har jag och Magnus varit ute och gått flera promenader oh njutit av den härlig kyrliga luften och alla färgerna. Vi har gått i Boulognerparken och vid räddningskolans område. 

Jag har ont i min hand, det är igen nyhet längre och idag har den jäklats under sen em/kväll. Nu får jag ta tag i detta i morgon och kolla upp det.

Vaknade tidigt i morse, flisan kom och morgonmyste💋Vi gick upp och hon åt frukost. Jag fixade kaffe mm till Magnus och mig. Tösen till skolan och efter frukosten blev det taxyoga, så skönt. Viking har ställt fram mina gympaskor och sagt ifrån att om jag inte bryr mig nu så..jag SKA...i morgon😙

Min älskling hade ett möte i Skövde och jag skulle visst med på det. Därefteråkte vi till ICA Kvantum och storhandlade. Ner till KIA och kikade på bil därefter till räddningskolan. Lite lunch däremellan. Magnus åkte vidare till ett annat möte och jag ner till jobbet. Idag Maxmode. Där var allt sig likt och det var rätt skönt. Lite att plocka med, ingen större kundström men alla har inte fått lön än, det blir nog mer fram till helgen.

Efter jobbet gick jag till Hemtex, beställde ett påslakan. Bokade tid för lite hårfärg och åkte till kören. Så skönt att ha den. Den genererar så mycket❤Lite julsånger övar vi på i nuläget, det närmar ju sig.

Min älskade man hade tänt i spisen, hade kvällsfika på gång och mötte mig i dörren med en öm omfamning, ÅH så skönt det var att komma hem. Jag blir så glad, verkligen vardaxslyx till 100%

Nu har vi fikat klart och jag är klar med kvällens avsnitt av denna följetång- livet här och nu.

Hoppas er dag varit till belåtenhet, önskar er alla en fortsatt trivsam kväll.

Godnatt, sov gott. Kram😘