Tisdag 25/10

25. okt, 2016

Nytt skoställ, ett dubbeltäcke, några besticklådor till köket samt tusen ting för de nyinflyttade. Heidi blev ju sjuk i fredags när vi bokat in Ikea men i dag så blev det av. Vi är trötta men supernöjda. De fick tag på en bra säng efter en hel del liggande🤪och mattor, lampor, hyllor, skåp mm. Det kommer bli toppen när allt kommit på plats. Bra med hemlevernas dessutom och prisvärt. Den här dagen hade jag från börjat tänkt viga åt kära vänner men det fick skjutas upp. 

Har nyss ätit soppa, den jag gjorde i går och den var lika god idag, kanske smakade den ännu bättre. Mycket gör så, står till sig och smakar mer dag 2-3. Likaså tårtor tycker jag är godare när de inte är dagsfärska. De får också gärna vara 2-3 dagar. Flisan var hemma när vi kom hem och tog gladeligen emot de doftljus vi köpt åt henne-vanilj/jordgubb. Älskar doftljus, har införskaffat en del mumisga, man har lust att smaka på dem🙃

Jag hade svårt att somna igår. Låg och funderade lite framåt. Hade ont i handen och det för med sig en del orosmoln. vaknade ändå i bra tid i morse, 1 minut innan flisan kröp ner hos oss. Frukost med henne, min älskling åkte iväg på ett litet möte och kom tillbaks vid 11. Heidi och Carl hämtade upp oss strax efetr 12 och vi åkte ner till Hjo och åt lunch på Stampens kvarn. Verkligen ett ställe i min smak så jag passade på att boka in julbord för oss. 

Vi körde vidare ner till ikea och det flöt på rätt bra. Carl och Heidi hade gjort en lista och kikat över vad som fanns på plats i butiken och inte. i princip allt fanns, kul. 

3 timmar senare var vi på hemväg och nu sitter jag trött och mätt och väntar på att Monopol ska dukas fram. Det kommer bli en kväll med avkoppling efter en dag fylld med det mesta. Jag och min älskling är lite periodare och nu är vi inne i en period med att se tv serier, passar bra i höstmörkretoch i kväll blir det ett par avsnitt innan läggdax.

I morgon ska jag jobba 14-18 och därefter till min Gospelkören, underbar dag med andra ord. 

Ha nu en skön kväll, för det ska jag ha.

Puss och kram💋