Söndag 23/10

23. okt, 2016

Myskväll, brasan tänd, vi ska strax se lite film. Vi har haft en mysig dag och jag känner mig nöjd och i balans. 

Vaknade halv 8, gick upp och gav de små flickorna mat och fixade frukost åt mig och min älskling. Det var en härlig morgon vädermässigt, och alla fägerna ute kom så tydligt fram mot den grå himlen.🙂Planen för dagen var IKEA och vi tog en längre runda med Ada och Sign innan vi for i väg. Flisan och Niklas valde att stanna hemma. Då lönen inte kommer förrrän nästa vecka så var det inte så mycket folk och vi var där innan lunch så det var perfekt. Vi hittade det vi hade tänkt oss, tog en fika och kårde hemåt. alla träden längs vägen var så härligt färgsprakaden, nästan svårt att koncentrera mig på körningen. Jag ville satnna på flera ställen och bara supa in detta härliga mästerverk som breder ut sig i vårt landskap den här tiden på året, WOW❤Jag fyller på mina depåer på alla plan. Jag blev så glad att allt som jag tänkt blev så, både tidsmässigt och ekonomiskt, 4:- ifrån budgeten. 

Det blev makaroniåda till middag, det var längesedan. Magnus packade upp och satte upp en korg vi köpt mm. Efter maten satte vi upp en cool lampa vi köpt och vi har faktiskt redan en mindre i massagen. En superprisvärd lampa som man formar hur man vill. Varken jag eller Magnus har något särskillt tycke för det moderna men denna lampa passade oss i smaken, och lite vilda nyheter känns välkommet i vårt hem just nu🤪

Nu sitter vi och njuter vid brasan i det mjuka sken från vår nya luma. Det blir några avsnitt av -Lie to me, sedan läggdax.

En härlig söndag hoppas jag ni har haft och kunnat njuta av det ni önskat. I morgon börjar en ny arbetsvecka md nya möjligheter och det gillas.

Kram till mina kära vänner och läsare i etern💋