Lördag 22/10

22. okt, 2016

Godafton kära läsare, allt väl? Har ni haft en skön lördag, sitter kanske nöjda i soffan och njuter av tillvaron? Så är det för mig just nu, så skönt. Vi kom upp från bastun nyss och det doftar citrus och lite kryddigt i hela nedervåningen. Så njutbart.💋 Tänkte jag sätter mig och skriver av mig lite så kan jag och min älskling se en film sedan. Vi har spelat lite monopol i kväll med flisan och fortsätter nog med det i morgon.

Sovmorgon i morse, inte konstigt med tanke på att vi var uppe till efter midnatt, vi såg en mycket bra serie- Lie to me, en jättebra amerikansk serie som säger en hel del och visst stämmer det på många olika vis, tänkvärt, sevärd.

Frukost och de små ville knappt ut, det regnade och var ruskigt kallt men ja jag gillar det. Det blir så mycket mysigar inomhus. 🤩Jag fixade till mig och for in till Skövde och Maxmode. Det var låg ruljans generellt på stan så det var inte så mycket att pyssla med. Men, skönt att vara igång. Slutade 14, gick en runda, gick till La´Classe som hade fått in så mycket fint. Ska bli så kul att köra igång igen. 

Jag åkte hem, fixade till bakpotatis, räkröra och en sallad med stekt skivad Portabella. Det blev supergott. Vi åt, Magnus fixade till lite rost på min Toyota. Det är inte helt lätt men bra blev det. Så tacksam för att det blev klart innan vinterslasket.

Vi körde i gång bastun bastade och nu är kvällen här på Djursätra, lugn och harmonisk😘

Jag har många vänner, en del mår dåligt av olika anledningar och jag försöker så gott jag kan att räcka till och stötta, lite punktinsatser och generellt. Visa att man bryr sig, fråga hur de mår mm är ibland tillräckligt klart man vill göra med men man räcker inte till helt enkelt. Det finns även mindrre människor som mår dåligt över att störe människor inte kan samarbeta och det är för dj-vligt. Nej, inte svära, jag vet😠men man får sån lust att sätta tankar i verket, får se vad som verkar rimligt och genomförbart.

Tänker inte lägga energi och förstöra mitt välmående men inte lätt att slå bort ren idioti när man vet att vissa som mår dåligt inte kan få någon hjälp.

Hej hopp, önslar er en forsatt njutbar kväll.

Puss och kram❤