Torsdag 20/10

20. okt, 2016

Jag blev sjukskriven 6/9 och idag blev min SGI klar. Hur är detta möjilgt att det kan ta så lång tid att få fram de uppgifter som ligger till grund för detta? Ja, jag kan säga att den här gången var f-kassan effektiv.

En lugn dag, alltför lugn enligt mitt tycke, en riktigt soffhängdag. De enda som är lyckliga och glada för detta är mina älskade små taxar. De njuter verkligen av varje sekund och följer mig som en skugga. Vädermässigt super, grått, vindstilla, lite lätt duggregn och alla vackra löv. Det blir ett så härligt dagsljus dagar som denna. Jag tycker om dessa ljusskiftningar både inne och utomhus, allt ser annolunda ut i olka ljus, häftigt. Tid att reflektera, det är rogivande. 

Jag vaknade i morse av att mitt lilla barn krypit ner till mig, så gosigt❤vi gick upp och jag fixade frukost. Skjutsade henne till bussen. Hem och återigen samtal för att få allt klart med SGI. Tog ett bad, så skönt och avkopplande. Därefter kom min vän Marie som hade vägarna förbi. En längre kaffepaus belv det😋Så en en långpromenad och Signe och Ada fick lite utlopp för sina svinaktiga läggningar, äta lite koskit mm🤪

Hämtade upp flisan vid bussen i Värsås, vi spelade lite mega Yatzy. Magnus skulle varit hemma runt 17 tiden men är inte hemmavid ännu, försenad. Trist som tusan men som kompensation är han ledig i morgon. 

Rotmos och köttfärslimpa blev det idag. Blandade rådjur och nötfärs med massor av lök, kryddor, sambal, Alpnärings köttbuljong och det blev high5. Rotmos på sötpotatis, kålrot, morot och vanlig potatis, smör och Alpnärings Nharom, när man har bra kryddor i köket med hög kvalitet tänk så lite kryddor man behöver då. 

Nu har Niklas kommit han stannar väl över helgen, jag sitter och inväntar Magnus som strax är hemma. Känner mig trött, inaktivitet, men visst har jag saker här hemma att pyssla med men som sagt, jag fungerar bäst när jag har mycket omkring mig då får jag massor gjort och tvärtom. Lite ebb och flod.

I morgon fredag som så många längtar till hela veckan. Det har jag aldrig gjort, men vi är alla olika. Jag ska jobba igen på lördag och det ser jag fram till. Hoppas ni får ett bra slut på er arbetsvecka, ja ni som är verksamma inom vården jobbar ju alla veckodagar och för er är det väl lite som för mig att fredag har inte högre värde än övriga dagar.

Nå väl, ha en fortsatt skön kväll så återkommer jag i morgon.

Kram på er💋