Onsdag 19/10

20. okt, 2016

Julsånger stog på agendan till dagens körövning. Det ska börjas i tid. Vi finslipar några godingar sedan föregående jular samt lite nytt inför årets julkonsert. Den går av stapeln ANNANDAG JUL.

Varken idol, körslaget eller sikta mot stjärnorna har vi inte medverkat i men mycket annat. Vår kör är mycket duktig och ska spela in en ny CD i Februari. Det går självklart att förhandsboka ett exemplar redan nu så man vet att man inte blir utan. Hör av er till vår körledare Christin Ödell, svenska kyrkan eller till mig på mina e-mail eller mobil som ni finner på min hemsida. Man kan även låta oss komma till er församling och hålla härlig gospelkonsert, hör av er till vår körledare. Vi kan också tänka oss ett samarbete med andra körer/er kör och tillsammans över vi in något storslaget med gemensam konsert. 

Höstmöte idag efter sångövning och det kom upp lite nytt tänk och endel saker kommer att lyftas fram på vårt årsmöte. Magnus ska kolla upp lite fakta inför detta då han har ett finger med i spelet, spännande😀

Jag har jobbat 4 timmar idag och det var trevligt. Min rara kollega Birgit var på plats och det var så gott att se henne igen. Vi hade endel att ventilera då det var 6 veckor sedan vi sågs, minst. Lite plock i butiken slylta om mm. Eftermiddagens regn innebar lugnt på kundfronten men, det var bra med en mjukstart.

Var uppe med flisan strax före 6, när hon tagit bussen till skolan kröp jag ner igen och somnade hör och häpna. Det var riktigt härligt att krypa ner i en varm säng med de små som knör. Jag vaknade 8 igen och åt frukost. Strök, plockade i ordning på tvätt, ringde några samtal och det mesta har rätat ut sig under förmiddagen, äntligen. 🙂 Gick en långrunda med de små, åt lunch och bagav mig så till jobbet. Faktum är att det kändes inte som jag varit borta så länge. Trodde det skulle kännas mer men inte då, gott det.

Efter jag stängt butiken gick jag ett ärende till apoteket, till H & M och däreftere åkte jag till Hentorp och min älskade kör. Äntligen tillbaka. 

När jag kom hem satt flisan beredd att ta spela Yatzy och ett par matcher är nu avklarade. Strax läggdax. Min älskade man är uppe i huvudstaden och väntas hem först i morgon kväll. Det ser vi fram till ❤

Min dag har varit till belåtenhet, hoppas er varit detsamma. I morgon är jag hemma igen och har inget särskilt inbokat. Köttfärslimpa vet jag att det blir till middag, då blir Magnus glad. 

Godnatt och sov så gott, ska bli skönt att krypa ner. 

Kram💋