Tisdag 18/10

18. okt, 2016

Då var åter en dag till ända och den har varit ganska bra, men jag saknar att jobba, det har jag sagt förrut. Vissa dagar känner jag det extra mycket. Min älskade man är inte hemma och inte kommer han hem i morgon heller för då ska han till Stockholm med grus😥Så vi ses frst på torsdag. Så tråkigt att hans örsta veckor blev så här men, nästa v blir bättre. Då ska han pyssla med det han ska. 

Morgonen bestod av det sedvanliga förutom att min syster var här. Efter frukosten skjutade jag henne till bussen. Fixade till mig, gick en runda med de små och njöt av det stilla grå. Behaglig temperatur dessutom🙂

Jag hade bokat in en fikastund med Lotta som jag inte träffat på länge och det var så gott att se henne. Efter det var det tid på rehab för mig och det mättes och konstaterades att min rörlighet är påverkad och det samt värk vid vissa läge får jag kanske ha det närmaste halvåret sa kvinnan i blå skjorta. Någras hjälpmedel fick jag med mig och ska försöka att vara duktig på att använda dem🤪Ni vet ju hur man fungerar, man använder de så länge man absolut behöver därefter struntar man i det. 

Efter det besöket åkte jag och köpte en större plåtkruka och butiken planterade Ljung och lite grönti den. Det blev fint, nu står den med små solcellslampor på mjölbordet ute vid vägen. 

Jag åkte vidare till Tidan och träffade mina rara Söndagsmassagekunder som beklagade att jag inte bör massera i år enligt rehab. Ändå en tröst att man har en mer än väl fungerande vänsterhand som fixar det mesta😀Nu är det ju så att man måste använda båda händerna vid massage men jag har trixat förr och det har blivit bra.

Strax innan 16 åkte jag äntligen hem och Flisan var hemma och väntade på spenatsoppa. Den blev UNDERBAR! 

Nu ha jag plockat undan i köket, ringt några samtal, sett en liten filmsnutt på FB som en vän lagt ut med en underbar liten griskulting och en kattunge❤, helt ljuvlig. När jag blir stor, då ska jag ha ett gäng med sådana rosa..

Mörkret har återigen slutit sig omkring gården. Det kommer tidigare för var kväll. Nu när jag är hemmvid hinner jag reflektera mer även över det. Jag har kikat på nätet efter en klänning till höstens festligheter. Min älskade mor fyller 80 b,la. 

Nu mina vänner är det dax att runda av. Hoppas er dag varit som ni tänkt, annars blir det ju snart en ny. 

Godnatt och sov så gott. Kram till er alla💋ni vet, den med känsla.