Söndag 16/10

16. okt, 2016

Morr, fick just ett samtal från min man där han ber mig att plocka fram sängkläder. Han är på stationen i Skövde och inväntar flisan.I morgon ska han köra till Eskilstuna och hans arbetstid kanske inte räcker till utan att han blir tvungen att sova kvar någonstans längs med vägen. Visst visste vi om att det KUNDE bli både långa arbetsdagar periodvis samt övernattningar men inte alls kul när allt kommer första veckorna😠Hörde på honom att han blev störd. 

Skön söndag har vi haft och vädret har varit underbart. Heidi kom till oss efter frukosten och hon stannar kvar tills i morgon. Min systerr kommer i morgon och ska stanna kvar tills på tisdag, det var länge sedan vi sågs så det ska bli trevligt. 

Vi hade sovmorgon idag, det blev nämlgen verkligen sent i går. När vi kommit hem från middagen vi var på, spelade vi kort och tog några glas vin. Vi var inte i säng förrän strax efter 03. En mycket mysig kväll i sin helhet. 

Jag hämtade Heidi vid bussen när vi ätit och det blev 11-kaffe innan skogen. Vi åkte och kollade av 3 ställen men ingen svamp i sikte, en och annan oätlig men för övrigt inga spår. Det är verkligen snustorrt i marken, kommer det bara rejält med regn så kanske det hinner dyka upp något innan frosten. 

Skönt att strosa omkring i skogen och hundarna var uppspelta.😀Efter skogen lagade jag till lunch och därefter 3-kaffe och dessert. Under eftermiddagen har jag och min älskling varit ute och matat korna, det finns kor här ute nu som ska stå här i vinter som det gjprde förra året. Bonden bor ett bra stycke härifrån och har mycket omkring sig så det dröjer ibland/ofta med maten till dem. Det irriterar mig😥det är synd om dem. Nu går det väl än men när det blir kallare fryser det fort om de står hungriga. 

Eftermiddagen har verkligen varit lugn. Jag och Heidi har pratat om julen och inför den och bjudit in familjen till de olika bestyr som vi gjorde tillsammans infö förra julen -bakstuga-rimstuga-granhuggning&gröt och så slutligen julafton som vi kommer att spendera här på Djursätra då vi har störst hus helt enkelt och vi blir ett gäng.

Det kom en inbjudan från Magnus syster Pia ang nyår och vi ska ta oss en funderare, Magnus har ju redan ny fin kostym så för hans del är det redan klart klädmässigt. Heidi erbjuder vi att ha nyårfest här med sina vänner.

Den här tiden på året händer det mycket och massor ska planeras. Höstmiddagar, Whiskeyprovning, julmässor, julbord, julkonsert allt inför julen, nyår mm, jag verkligen älskar allt detta. 

Nu har jag tänt brasan och jag och Heidi sitter och inväntar resten av familjen. Vi tänker se en film innan läggdax och det blir lite tidigare sänggående än igår🤪

I morgon blir det en tur till mor och far samt hämta hundmat.

Hoppas ni haft en bra dag, en skön helg. I morgon startar en ny vecka och nya friska tag med arbete för de flesta och jag ska jobba lite på Onsdag och DET ska bli så roligt.🤩

Godnatt när det nu blir och sov så gott.

Kram💋