Lördag 15/10

15. okt, 2016

En mycket trevlig kväll i goda vänners lag. Underbar mat och dryck, glada skratt samt detta roliga sällskapsspel Sequence😀och nästa vecka flyttar 5 kilo färskt viltkött in i vår frys i form av färs, stek, sadel mm. Jag är så tacksam för detta obehandlade ostressade,  kött. Smakar ljuvligt. Det är så man vill äta kött. Då mår man gott. 

Denna dagen har varit till belåtenhet och jag har fått spendera den med mannen jag älskar. Bara det är ju hög mysfaktor och vi har inte ägnat oss åt några måsten utan nästan tagit dagen som den kommit, det enda vi gjort som vi kände var ett otvingat måste var att åka till Tidan och hjälpa Elise farföräldrar med deras internet som krånglat men Magnus är duktig på sådant så det var snabbt avklarat🙂

Magnus sov när jag tassade upp men han vaknade när jag pysslade i köket. Gav de små mat och fixade frukost. Efter den åkte vi till tippen med lite embalage och därefter till Tidan. Lite kaffe och småprat därefter åkte hem och gick ut med alla fyrbenta. Ett härligt väder med småstunder då solen kom fram genom  molnen, härligt. Det har blåst lite, helt perfekt. Magnus älskar också detta väder och hösten i sin helhet och det är lycka. 

Jag plockade av ett äppelträd, det vi ska spara för pajer mm under hösten. Så saftiga och söta, mums. Magnus fixade till lunch under tiden , vi åt och vilade lite. 

Vid 17 tiden var vi på plats hos Ingemar och Susanne och middagen var klar och det dukades fram. Vi åt och spelade spel, strax efter 21 begav vi oss mycket nöjda hem. Våra vänner på hemmaplan var lyckliga över vår ankomst. 

Nu blir det soffhäng och antagligen en runda kortspel innan det är dax att inta ryggläge med John Blund🤪

I morgon ska vi till skogen och kika efterf trattkantareller och Heidi vill hänga med, kul. Soppa blir det till middag i morgon, gissa på vad? Det brukar finnas en hel del. Det har inte regnat nått nämnvärt men det brukar finnas i mossig terräng som håller kvar fukten. Har några ställen som jag till 90% är säker på att det finns. Gott ska det bli💋

Nu mina vänner ska jag runda av och ägna kvällen åt de mina. Hoppas er dag varit bra och att ni har en trevlig lördagkväll. I morgon vilodag, inte illa.

Skickar en höstig varm kram ut till er som känner er frusna, man blir glad och lycklig av att pulsa omkring i frasiga färgglada löv, det ger energi😘

Puss och kram