Fredag 14/10

14. okt, 2016

En lugn kväll, en rödnäst man, tre varma hundar, avtagande nässelutslag och en bit choklad😀Så ser min kväll ut just nu. Vi har slagit oss till ro i vårt mysiga whiskeyrum och kopplar av. Vår flisa har åkt er till Niklas i Göteborg över helgen.

För min älskling har det varit en hård vecka på det nya arbetet och han har tillryggalagt mer än 60 timmar med för honom helt nya arbetsuppgifter och till råga på allt FÖRKYLD, ja då kan ni själva räkna ut att kvällen är lugn. Jag har ju varit hemmavid och varit dålig och i tidigt i morse vaknade jag av kliande hettande nässelutslag som spridit ut sig över kroppen.😥 Har varit drabbad en gång tidigare för 12 år sedan och då var det bedrövligt. Denna gången verkar det lindrigare och har redan reducerats avsevärt. Det kan ju komma och gå och förflytta sig och förvärras i samband med det man äter, dricker, mår mm. 

Dagen i sin helhet har varit lite långtråkig och jag längtar tillbaka till mina arbeten. Detta med att gå hemma och "dra" är inget för mig. Nu har jag förvisso varit dålig så denna vecka har det känts ok dock. 

Flisan kom upp till oss mitt i natten och trodde klockan var 8 fast hon var 23.40, Magnus for upp och kastade sig över mobilen och konstaterade snabbt att han inte försovit sig och att flisan som tur var hade fel. Hon gick och lade sig igen och Magnus kom upp i tid. Jag vaknade i den vevan och märkte av mina utslag. 

Lyckades somna om och gick upp med flisan och åt frukost. Skjutsade henne till bussen. Förmiddagen gick, jag lade ut blodspår i trädgården till Signe och det var uppskattat. Ska lägga en större area nästa gång. 

Jag hämtade upp flisans farmor Olga, vi åt lunch och ventilerade pratade om allt möjligt. Gott att äta lunch, glömde ju av det i går🤨Bättre att äta tre gånger om dagen för magen, yes.

Skjutsade in henne till staden, hade med en packad väska till flisan som skulle med ett tåg. Hon gade haft svenskaprov idag och det hade känts bra sa hon. Det är en hel del prov nu på hösten. Hon pluggar mycket i skolan på de långaraster och håltimmar hon har. Så inte så mycket läxor med hem. 

Styrde kosan hemåt och gjorde så lite som möjligt faktiskt. Inväntade min trötte man. Vi åt en lättare kvällsmat, han gjorde varmamackor åt oss och efter det hamnade vi här. 

Nu är det bara jag kvar uppe, körde honom faktiskt i säng. Låter dumt kanske men vet att han är trött och dålig men vill vara med mig så det fick bli lite så i kväll. Vi har ju hela helgen tillsammans och det ska bli mysigt💋

Jag fick mina virvlande löv i dag, det blåste lite lagom idag och det satte snurr på de färgglada, härligt. 

Åter en arbetsvecka till ända och jag hoppas ni alla haft en bra sådan. Ni som varit/är sjuka, krya på er. 

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll och en godnatt när det nu blir.

Kram 💋