Onsdag 12/10

12. okt, 2016

Ett par rundor poker är nu avslutade och flisan har gått till sitt rum. Magnus och jag har lite sittameddatorochipadtid. Skönt att vi synkar det tillsammans för det kan bli så trist i relationer när detta med mobiler, ipads mm blir ett störande moment. Vi har bestämt att det INTE ska få bli ett skavsår och irrationsmoment. Många sitter ju med sina mobiler och kan inte släppa dem över huvudtaget. Då är man klar med sin ralation helt klart. 

Idag har det varit en lugn dag och morgonen var jag lite sämre igen men det rätade upp sig under dagen. Nej, jag är inte helt frisk ska jag inte påstå men ingen feber och hostan har nästan gett med sig.😀

Flisan började tidigt idag så jag var uppe med henne, åt faktiskt frukost då jag med men gick och lade mig efter det och vaknade inte förrän 9. Känns konstigt att sova så länge, vet att jag tänte innan jag somnade att jag var säker på att jag skulle vakna senast 8 men inte så. Idag hade jag ju ingen tid att passa så det var skönt att soffsa omkring i morgonrock en stund fram på förmiddagen. Jag satte på lite kaffe, gav de små mat därefter plockade jag fram mina ingridienser till läppstifr. Jag ringde ner till det stället där jag köpt allt ifrån och fick reda på hur man gick till väga. Mycket enkelt kan jag säga men man får passa sig så man inte spiller av massan för det är ju intensiva pigment.

Färgen blev bra och faktiskt nästan perfekt. Jag ska göra en ny liten laddning och ta i lite mer gult/ockra i morgon, ska bara köpa en liten pytte plastburk först. Trodde det skulle vara mer komplicerat, blev glad att det var enkelt🤩

Förmiddagen gick och jag fick allt på mig kläder, gick ut en uppfriskande promenad med de små. Flisan slutade 14 idag så jag hade planerat att åka in och handla på ICA Kvantum innan jag hämtade henne. Det blev mest olika sorters grönsaker och fisk med hem idag. Notan gick på över 2000:- så jag funderade över vad jag köpt egentligen😮

Hämtade upp flisan nere i staden, hon hade gått en runda på torget med några skolkamrater. Det hade varit matmässa med influenser från andra kulturer. Väl hemma var det två små flickor som blev glada och snokade runt i alla kassarna. 

Jag packade upp och blev faktiskt jättetrött, lade mig att vila. Känner att jag inte alls har den vanliga orken. Har lite träningsvärk i vänster hand och underarm, den får jobba lite hårdare än vanligt nu. Lite förberedelser inför middagen. 

Mina dagar är lugna och jag saknar att inte vara i gång och jobba. Vet att det blir ju som vanligt snart och det är moroten i nuläget🙂

Fick tråkig post från försäkringskassan som väntar på papper inom de kan fortsätta med mitt ärende, suck, de har ju så lång behandlingstid på alla ärende så det känns som jag inte får klart detta innan detta månads slut ens😥Kassan behövs fyllas på efter vår resa är den rätt så tom, och att vara sjukskriven ger ju lägre inkomst så grrrr. Men återigen, jag ska inte klaga. Jag ett vackert hem, en underbar man, härliga ungar, bra vänner mm mm så jag klara mig, förvisso betalar de inte mina räkningar men man ska plocka fram lite saker man mår bra av av när det är lite motsträvigt.

Middagen blv jättegod och Magnus kom hem redan 19 idag, wow. Bara 11 timmars arbete idag, halvtid alltså🤪Vi åt, han tog ett bad och därefter spelade vi lite kort med flisan.

Det blev ingen kör för mig i kväll då jag inte är riktigt kry, jättetrist för jag längtar verkligen dit. Ser fram till nästa Onsdag. Vi har börjat öva på JULSÅNGER!

Hoppas ni haft en bra dag, ett gott väder har det allt varit.

Vi ska ha en utefixardag på lördag jag och mannen. Vi är bortbjudan på kvällen och det ska bli trevligt. Men först kommer torsdag och fredag , lite sugen på ärtsoppa.

Natti natti och en bamsekram 💋