Lördag8/10 & Söndag9/10

9. okt, 2016

Förkylningen har brett ut sig som ett lågtryck i min hals😠Grrrr, men jag är nog bättre i morgon. Minns när jag var betydligt mycket yngre än idag, då jag började smygröka och flimmerhåren började klia och bli irriterade, då kändes det som det gör nu och man hostade av irritationen. Nu har jag dock inte rökt på 26 år, kanske några bloss på någon fest men för övrigt har jag lagt det helt åt sidan och det är ju underbart.

Alla mina kids har varit här i dag och vi haft det så mysigt😀 Nu har de åkt hem och jag, flisan, Niklas och min darling är kvar här och ska strax kvällsfika. 

Början med en kort resumé om gårdagen. 

Vi gick upp 7, tog oss till bilythyrningen och lämnade tillbaka bilen. Blev bussade till flygplatsen och det var en bra hemresa. Älskar att flyga och blir som ett litet barn vid uppstigning och landning🤪Magnus verkade något mindre road. Vi glömde kavr min lilla handväska på planet vilket resulterade i att vi missade det tåg som vi tänkt hinna med, morr. Men vi åt lunch i väntan på nästa och Eva och Sebastian var gulliga och mötte upp oss på tågstationen i Helsingborg och det är vi tacksamma för. Skjuts till Magnus syster Pia och hämtade upp bilen. 

Magnus körde för ovanlighetens skull även denna tripp. 20:30 var vi hemma och det var ett gäng flickor hemma som blev så lyckliga och glada❤

Kvällsfika och lite uppackning sedan blev det sängen.

I morse vaknade vi vid 8 tiden, vi gjorde crunchy och åt frukost tillsammans allihop. Jag packade upp och började tvätta undan och har 3 maskiner kvar dock. 

Hösten har ju slagit till här hemma, det var ju sommar när vi åkte, sådana kontraster, det var skönt att hänga ut lite tröjor mm som bara behövde lite luft. Älskar denna härliga årstid💋

Heidi hjälpte mig att fixa med middagen oc Magnus underhöll mina telingar som ramlade in runt 13-tiden. 

Vi åt en jättegod middag, i princip den godaste på flera veckor😮Irland hade inga överraskningar på matfronten. 

Det blev efterrätt och kaffe, kortspel och allmänt chill. Så gott att ha dessa söndagar när ungarna är hemmavid och rabbar. 

Nu har vi gått en kvällsrunda med de glada taxarna, vi ska äta kvällsfika nu och runda av hyffsat tidigt. Magnus börjar 6:00i morgon och jag ska vara på ortopeden 9:00, flisan har tidig start hon med. Sa till mor och far om jag inte blir sämre och hälsa på. 

Hoppas ni haft en bra helg med avkoppling och kanske lite trevligheter. I morgon börjar en ny arbetsvecka och nya möjlighteter till det som inte blev gjort i förra🤩

Ha en fortsatt skön kväll, natti natti.

Kram😘