Måndag 3/10

4. okt, 2016

Magnus och Ove är och tar några öl, sista natten med gänget. Ove och Rita åker hem i morgon bitti. Jag och Rita har dragit oss tillbaka, Rita är förkyld tyvärr och jag är bara trött. Tidig start i morgon så jag bokade ett hotell 20 minuter från flygplatsen. Inte mycket att förströ sig med här, ingen vettig reataurang eller pub, faktiskt mest skräp så det blev kvällsvard på hotellet. 

I morse efter frukosten checkaded vi ut och gick en runda på stan. Vi hittade ingenting som vi inte kunde leva utan utan begav oss ut på motorväg M50 mot Dublin. Snabba ryck färdmässigt idag så vi var i Dublin runt lunchtid. Hittade till samma ställe som sist vi var här och parkerade där. Vi åt lunch och därefter gick jag och Rita på stan och det var en helt annan ruljans än i Tullamore😮fullt med folk överrallt. Några större modehus hittade , därefter mötte vi våra män som fick lite egentid på en mysig pub. Checkade in på hotellet runt 16 och vilade några timmar. Jag tog ett bad, så skönt. Så blev det mat på hotellet och nu är denna dag till ända. I morgon är lämnar vi Ove och Rita på flygplatsen runt 7:30 sedan åker vi och äter frukost någonstans och planerar vad vi vill göra och vart vi ska åka resten av veckan. 

Ringde hem och pratade med flisan och Heidi, längtar allt efter dem❤ Kvällens bild är på vår chaufför här på Irland, han kör klanderfritt och får en liten medalj🤩Snygg är han allt.

Hoppas allt ä väl med er, godnatt och sov så gott. Kram💋