Lördag 1/10

2. okt, 2016

Brrr, vaknade nyss av att jag frös. Sover med öppet fönster och med 7 plus ute blir det lite kyligt men skönt. Vi har sovit i en liten mysig stad som heter Clifden och ligger ute på västkusten. Vi var ute på byns pubar i går kväll och var hemma rätt sent för ovanlighetens skull. Jätte trevligt och livemusik på alla ställen som började spela när de skulle. KUL🤪Så även vi fick det vi ville. 

I går morse begav vi oss lite något mer nordväst ut. Vi tog en förmiddags fika på ett litet vackert beläget ställe med helt klart dyraste sämsta fikat. 🤒Men med vacker utsikt och blå himmel fungerade även det. Vi åkte på Wild Atlatic road i så vida landslap med berg och vidder, man fick en känsla av att vara någon annan stans, lite prärieliknande. Så fantastiska kontraster, jag filmade lite på vår resa i går och gå in på min profil på FB om ni vill se den snutten, jättecoolt.

Vi hamnade slutligen i Clifden. denna lilla stad/by rekomenderade förre hotellvärden till oss. VI hittade ett litet B & B, checkade in och åt lunch. Därefter skickade vi gubbsen till puben och Rita och jag besökte de affärer som fanns. Magnus drack kaffe under dagen för kännedom🙃

Under eftermiddagen åkte vi upp på en utsikt ett litet stycke från byn, det var så tjusigt. Vi hittade till en strand med sten men där hittade jag inte det jag letar efter. 

Det belv ett par timmars siesta, därefter ble det lite ost och vin inna vi begav oss ut på en lyckad pubrunda. Kagom med filk, lagom ljudnivå= TRIVSAMT. Underbart när man kan prata med varandra😀

Rita och Ove begav sig hemåt timman innan oss, jag somnade rätt snabbt. 

NU är det en ny vacker dag, strax frukost och det ska bli gott. 

Hörs vidare, ha en fin dag. Krma💋