Torsdag 29/9

30. sep, 2016

JULPYNT!! NÄÄ, inte redan🤒visst var det fina saker de dukat fram men på tok för tidigt. Innan vi åkte hit till Irland så var vi ett ärende på Biltema i Skövde och då hade de börjat stapla fram adventsljusstakar men vi valde att inte ens titta åt det hållet, men här var det så i ögonfallande att jag och Rita inte kunde låta bli. Mycket gulligt, mycket bling och vackra ting men nej tack!

Nyss uppkommen från hotellets bar. Jag drack 2 mycket smakfulla Irish coffe med lagom styrka, tror inte det var någon alkohol alls i dem🤩milda fina. Di andre har lagt sig , Ove och Rita som vi hämtade upp på flygplatsen i morse var trötta såklart och min älsklng blir trött av konsentrationen på vägarna så han har också slagit sig till ro. Jag ska bara skriva några rader och delge lite utav vår dag. 

Vi var uppe tidigt, åt frukost. Begav oss till flygplatsen och mötte upp våra vänner. Det blev en fika och pratade igenom hur vi tänkt dagen. Styrde kosan mot Limerick, den i storlek tredje största staden här på ön. Det finns mycket att se runt omkring här och vi vill ut mot västkusten till så detta resmål blir perfekt.

Kring lunchtid var vi framme. kändes märkligt att parkera bilen och vara framme så tidigt på dagen men det blev ju en härlig semesterfeeling😀Vi checkade in och "vilade" ett par timmar innan vi begav oss ut på staden. Hittade ett steakhouse där vi åt en god lunch. Lte shopping blev det allt, jag och Rita strosade runt bland butikerna och Ove och min darling hittade en mysig pub. jag hittade en gosig tröja och en ullig väst. Hörde att det är ordentligt höstväder hemma så lika bra att gardera sig🤪

Magnus hittade en fin herrebutik med smakfulla kläder och en fin cardigan som han passade så bra i. Min älskling ser kvalitet, vill ha kvalitet och det uppskattar jag. 

Vi köpte ost och vin samt lite snacks i en butik strax intill vårt hotell. Lite trevligt umgänge på ett utav våra rum innan vi tog oss ner till baren och Irish. 

Vårt sällskap har nu dragit sig tillbaka och Magnus sover, jag ska nu runda av här och göra kväll. 

Hoppas ni haft en fin dag även om höststormar har intagit vårt land, det är ju dock strax Oktober..

En ny dag i morgon, yes och vi styr kosan mot Adele, Irlands vackraste by,.

Natti natti, kram💋