Onsdag 27/9

28. sep, 2016

COBH har fångat våra hjärtan. Vi är som fängslade av denna lilla söta hamnstad. I kväll är vi fulla av ALE från trakten. Jösses vad det mättar så det blev ingen kvällsmat🤪men vi har inte betalt en enda. Så härligt givmilda generösa människor. Vi tänkte ta en öl på en pub nere i hamnen innan vi skulle göra oss hemmastadda i vårt rum för natten och då bare inte tog kpntanter så gick Magnus för att hämta ut cash. Då får han inte ut några pengar. Jag kontaktar banken och får till svar att det ser bra ut på alla vis men att uttagsautomaten inte är anknyten till vår bank och b.la b.la. Hur som helst så bjuder puben på de första ölen och därefter vill ALLA i baren bjuda på ALE, vi försökte vänligt avböja men då ställdes det ändå fram en efter en..det blir en tidig kväll😎nej då, ingen fara. Men man blir glad och förvånad över folks givmildhet. Ett gott tecken i denna hårda värd.

Vi har haft en fin dag, efter frukost på slottet åkte vi sder över ner till Killkenny och Magnus investerade lite i butiken vid bryggeriet. En fin tröja mm. Därefter körde vi ner till denan rara stad. En fantastiskt vacker katedral St.Colmans Cathedral. Vackert beläget. Vårt hotell ligger högt uppe med fantastisk utsikt. Vädret har bjudit på högsommarvärme, allting är nästan perfekt. Den väg vi har åkt i dag har varit frodig och vidsträckta vackra vyer, ibland var vi bara tvungna att stanna till och njuta.

Nu är det återigen kväll, i morgon bär det i väg till ett destilleri, det som vi inte hann med idag. Det ligger i Midleton inte så långt från Cobh. Därefter blir det till att köra tillbaka upp mot Dublin för tidigt på fredagmorgon kommer Ove & Rita🤩

Så vi önskar en godnatt härifrån denna vackara delen av världen.

Puss och kram💋