Torsdag 21/9

23. sep, 2016

Nu har även jag packat min väska. Gjorde viss uppdatering av min packning när ja och min darling var på stan. Eftersom vi inte enbart ska ska resa till en specifik ort och packa upp allt på ett hotellrum så blir det lite annorlunda. Bilen vi hyr kommer att vara vår rullande "garderob"🤩Vi har inte gjort upp nån rutt/plan hur dessa veckor kommer att se ut och det blir väl lite av tjusningen med denna resan, att ta dagen som den kommer. 

Flisan längtar redan efter oss🤪märker det på henne, hon frågar när vi åker i morgon mm så klart att det blir en omställning. Uppriktigt så känns det konstigt att resa bort när hon så nyligen kommit hem men två veckor går fort och vi har sett fram till detta länge. Vi är taggade och yes, det ska bli underbart💋

Vaknade strax efter 7, kunde inte somna om utan låg och funderade på lite av varje. Det finns ju alltid saker som är lite kluriga och inte alltid man ser lösningen direkt. Magnus vaknade och gjorde mig sällskap vid frukosten. Vi roddade med bäddnign och annat fix som brukligt är på morgonen, därefter åkte vi in till staden och köpte bredband som ska täcka upp fram till det riktiga nätet kommer under nästa vecka. Var ju i "krig" i går med inkompetenta säljare på Bredbandsbolaget som faktiskt inte hade koll på någonting😠3 olika säljare hade tre olika versioner, man kan undra hur det kan fungera så. Annat är det med de som läser min blogg, de verkar ha koll på både ditt och datt men vet inte ett skvatt🤪och vissa påstår att de inte läser min blogg men har andra som gör det åt dem , kan de bero på att de inte kan läsa själva tro? 

Tack all ni som svarat och gett tips och råd till min blogg i går. Jag hade redan svaret men alltid av intresse att se hur andra ser på vissa saker.

Efter alla ärenden på inne Skövde köpte vi pizza och åkte hem till Heidi och lunchade. Jag promenerade dit så de små fick röra på sig lite, nya gator och mängder av dofter så det blev många stopp. 

Magnus började jobba sista dagen på denna arbetsplats, jag packade ner mat åt honom och vi hann inte mer än hem för än han åkte igen. 

Jag tog mig etn titt i garderoben och insåg att det var dax att plocka fram det som ska med på resan. Vi tänker så att vi inte tar med så mycket utan tvättar där och visst finns det säkert mängder med butiker, så nakna lär vi inte behöva gå🙃

Flisan kom hem, jag lagade kryddig kyckling. Vi pratade igeom skoldagen, vi gör alltid det och har en liten utvärdering vad som har varit bäst med dagen och ev sämst. 

Jag fixade naglarna , lite bökigt som allt annat i nuläget men man vänjer sig. Min nya kavaj är dock ett mission att få av sig.

Niklas kom och överraskade mig denna gången. Flisan visste att han var på ingång, den luringen. Han är så välkommen alltid.

Nu mina vänner är det dax att runda av och krypa ner. Damrummet ser ut som ett bagageutrymme i nuläget, nej då, endast en resväska och två mindre handbagage. 

Ada och Signe har kikat lite misstänksamt på dem under dagen, det VET att det är nått på g. 

Godnatt och sov gott, dröm fina drömmar och tänk positiva tankar när ni lagt er. Det är det bästa för en rogivande sömn 💋

Kram