Onsdag 21/9

22. sep, 2016

En vecka till med gips🤨därefter återbesök när vi kommer hem samt sjukgymnastik och arbetsterapeut. Då jag är högerhänt har de högre krav och rehabnivån höjs. Har ont i handen och det var väl det som bekymrade läkare mest och mig med nu när jag lämnar landet. 

En härlig dag med allt och inget och vädret har varit en gudagåva. Svalare och mer frisk luft än i somras, njutbart att sitta i solen. 

Vaknade 05:50, gick upp med flisan. Hon gjorde sig klar och åt youghurt, därefter till skolbussen. Jag kröp tyst ner igen men lyckades inte somna om😙Jag började fundera på vår packning mm. till slut vaknade Magnus och vi gick upp samtidigt och fixade frukost och taxyogan idag UTAN djur, ops! De latmaskarna hade stuckit upp och grottat ner sig i sängen igen. 

Detta med efternamn på barn, om ett barn har efternamn efter båda sina föräldrar och den ene föräldern vill ta bort den enes efternamn, då måste väl det godkännas av den andre för att det ska gå igenom? Pass, hur ligger det till med det, och utlandsresor? Om den ene föräldern vill ta med det gemensamma barnet utomlands måste väl detta godkännas av den andre föräldern vid gemensam vårdnad? 

Vi gjorde oss klara och under tiden jag fixade till mig plockade Magnus fram våra nya väskor och packade sin klar i princip, hej vad det gick undan🤪 

Åkte till vackra Hjo❤Vi åt lunch och tog en promenad upp till torget idag och drack kaffe ute i solen. Så skönt och avkopplande att sitta där, mmm

Det drog ihop sig för arbete för min älskade make , det bara av hemåt. Han åkte vidare efter att han bytt om och jag packat ner matsäck. Jag goch ut i trädgården och fortsatte att bara vara. Satt nog en timma och det gick riktigt bra att göra ingenting🤩Strosade runt bland frukträden, lite plommon och ett äpple slank ner. 

Flisan kom från skolan, hon hade träffat en kompis och varit hos syster Heidi en sväng. jag fixade middag åt oss och därefter spelade vi, ja gissa vad?

Jag har betalt alla räkningar och det känns skönt att det blir gjort innan vi åker nu. Vill ju ha koll. Visst ja, passet ska jag plocka fram när jag är klar här. Har haft det i skallen hela dagen. Vi tar med oss sängkläder då vi inte vet hur alla nätter ser ut. Det kan ju bli allt från flärd till höloft🙃DET kallar jag semester!

Hoppas ni haft en dag som varit bra, hunnit njuta ute i solen med en kopp kanske.

Önskar er en god natt med fina drömmar.

Kram💋