Tisdag 20/9

21. sep, 2016

Visst är det skönt ibland att lätta på trycket lite, att bli förbannad, gråta, idka umgänge med sin partner, ja det finns ju många olika sätt som är käslomässigt laddade och genererar att spänningar och frustration reduceras och i bland försvinner helt. I kväll är det just så. Vår lilla familj har nyss avslutat denna underbara film- En man som heter Ove. Den var allt, så rätt att se i nuläget och några tårar trillade under filmens gång och nu känner jag mig lättad generellt. Välbehövligt då dagen, ja veckan har varit lite si och så. Har väl begripit att min hand inte kommer vara bra tills vi åker då jag fortfarande har ont i den. 

Vaknade strax runt halv 8, frukost med flisan. Hon i väg till skolan. Jag fixade lite här hemma plockade med tvätt mm. Allt tar dubbelt så lång tid i nuläget och TID har jag ju gott om😙 En körkamrat dök upp strax efer lunch och vi hade en trevlig kaffepaus. Kände en viss samhörighet med denna dam. Det finns mer än vad vi ser och hör, så är det. 🙃

Jag ringde ortopeden igen, för att stöta på att jag vill komma i kontakt med dem då min sjuksrivning går ut i morgon och jag inte känner mig återställd. Damen jag pratde med lovade att sätta en lapp på jourläkarens dator, tack. Dessutom har jag känt en viss oro. Detta kändes inte helt ok från start, att det skulle att 2 veckor så skulle jag vara i arbete och rehabiliterad. men men, underr sker ju..

Jag lagade middag, idag stekt lax med gräddstuvad grönkål, mums så gott det blev. Flisan kom och Magnus strax därefter och vi åt tillsammans. Magnus gick ut och fixade i vårt förråd, jag och Flisan spelade mega-Yatzy. 

Så ringde äntligen jourläkaren. han berättade att eftersom detta inte är en vanlig skada så behöver han konfrontera överläkaren så i morgon kommer jag bli uppringd igen och efter det vet jag mer hur det blir med nuvarande gips mm. Denna läkaren talade om för mig att jag blir hemma minst ett par veckor till🤔måste på återbesök, sjukgymnast mm. Suck! 

Vi bestämde att ha filmkväll och jag kände att det var just vad jag behövde och filmvalet var helt perfekt. Vi satt och knödde, höll händer och bara lät Ove ta vår uppmärksamhet. 💋

Jag åt plommon till lunch, var inte alls hungrig på dagen så det vill magen ta igen nu. Kvällsfika dukas fram och det kommer väl smaka.

Önskar er alla en fortsatt fin kväll och en god natt med frid i era sinnen.

Puss och kram från mig❤