Måndag 19/9

20. sep, 2016

Håll er för skratt😀idag fick jag mig en tankeställare när jag var på Swedbank i Skövde, HUR menar de? Är det verkligen rimligt att man kan planera sina behov och boka tid för dem?🤪Satt och klurade på detta att jag borde bokat in tid till detta "besök", en lustig formulering som inte bara är en skitsak.

Mmmm, jag är så glad och tillfreds i mitt modershjärta. jag och Elise har haft en så mysig dag. Vi har haft tid att umgås mycket och hon har inte alls vart tonåring utan en klok och insiktsfull tös med så kloka ord, tankar och insikter. Jag är verkligen stolt över att vara hennes mor.❤

OPS, vi försov oss. Magnus hade åkt till sitt jobb  vid etet inatt, därefter somnade jag om bums. Sov som en stock och vaknade 06:53. Flisan började tidigt idag men hon hade stängt av sitt snooze..Vi kom raskt upp och hon kom i väg till skolan.

Elektrikern kom exakt avtalad tid och bytte kontakten i halltrappan.  Jag blev paff när jag såg att han kom så "klockat"

Jag tog mig in till staden, bussförbindelseran här ute måste jag säga är inte att klaga på. Mötte upp flisan utanför banken, kort väntetid skönt. Vet ju att man i bland kan få sitta ett halvt liv på banken😮

Till Mc Donalds för lunch efter det var det tid för flisan att ta sig upp till Billingehus för orientering, inget hon klappade i händerna över direkt men humöret var gott.

Magnus kom hem vid 16 och vi åkte till föräldrarna och fixade deras bil, bara batteriet som vart lite trött. Jag gick en sväng och hälsade på dem på La.Classe, Magnus gick till Joachim på HÄR och kom snyggare därifrån🤩

Äntligen var det tid att åka hem, lagade till lite middag av det som fanns nere i stora kylen- här är ditt kylskåp, yes. 

Vi har haft en mysig familjekväll, spelat yatzy, pratat om periodiska systemet, upphovsmakaren till alla beteckningar, han var ju svensk🙃Vissa saker har man ju glömt sedan man själv gick i skolan, helt klart. 

Min älskling, nu ännu snyggare har just lagt sig. Han får sova lite längre och börjar runt 04. Nu återstår 2 arbetsdagar på detta ställe, två nätter till sen är det enbart frivilligt arbete nattetid😙

Behagligt trött i kväll. Som sagt, en härlig känsla. Ska lägga mig nu belåten med dagen. Visst ja, jag ringde ortopeden för lite rådfrågan, de ska återkomma. 

En dag till handlingarna bra dagar, har ju fyllt några pärmar med sådana. Hoppas ni haft en skön sensommarhöstdag, en bra början på hösten.

Dax att avrunda kvällen, kram mina vänner och sov så gott💋