Söndag 18/9

19. sep, 2016

Sitter nu här i mitt damrum/kontor och bara myser. Mina två små taxar ligger i sängen under en filt och lilla flisan har lagt sig nyss. Min fina man fick lägga sig extra tidigt i kväll då hans arbetstid startar i natt 01😮fy å fy. Men vi fick en härlig dag tillsammans och vi har gjort en hel del och vi har haft familjemiddag med alla mina ungar. Jag uppskattar dessa stunder när jag får ha dem alla samlade, de berikar mig med så mycket. De är ju alla stora nu och lever sina egna liv men som ni alla vet, ni som har egna barn så även fast de är stora så är de ju alltid "små"🤪

Så skönt att kunna ha öppet fönster om nätterna , svalt och superskönt i sovrummet. Vi sover så mycket bättre och mysigt när det snart är såpass kyligt att man vill ligga och knö för att hålla värmen, längtar dit. 

Vaknade tidigt och satte mig och skrev en stund, inväntande uppvaknadet. Ljuvliga morgon så tyst och behaglig. Flisan "guldlock" vaknade först och kom och pussade mig godmorgon, strax därefter vaknade pappa björn ja, mamma björn var ju redan vaken🙃

Vi åt frukost tillsammans därefter instruerade vi flisan vad taxyogan innebär och detta uppskattades av samtliga. Vi duschade och fixade till oss, åkte in till Kvantum och handlade samt en del för mor och fars räknning. Hem till dem och mor är piggare och mer allert, far bättrar på sig. Flisan satte sig och drack kaffe med di gamle och gjorde lite läxa som hon hade med sig. Magnus fick sköta städandet. 

Vi ska låna föräldrarnas ena bil, den har ju stått ett tag så den startade inte, antagligen batteriet. Vi får åka dit igen i morgon och ta med ett. Heidi och Carl behöver ju två bilar hemma när vi är borta så tur är kan vi låna deras. En del att rodda i, yes. Vi åkte hem och Magnus tände grillen. Barnaskaran vällde in💋med några respektive. Jag fick hjälp med dukning, samt lite övriga sysslor. Gott blev det och alldeles perfekt. Grillad kycklingfilé, Alpnärings kycklingkrydda...MUMS! Vi pratade om julen samt lite info under den tiden vi är bortresta. Vilke lyx att ha dem så de kan vara behjälpliga, då kan ju vi verkligen få/ha semester. Vi körde med dem till gården med mjölk så de fick fylla varsin egen flaska. Uppskattat, yes😀Mina ungar älskar precis som vi det närproducerade och detta tänk som det genererar. Det finns hopp för framtiden känns det.

När vi var tillbaka var det lite plock i köket, min älskling gjorde kväll och lade sig, jag och flisan spelade några rundor mega-Yatzy. 

Nu är jag trött, riktigt härligt avslappnat sömnig och ska bara göra kvällsritualen och därefter krypa ner i det svala. Han kommer krypa nära, varm och mysig. Lite omedvetet i sömnen knör han sig intill precis som grisarna😘Idag har hans leende varit extra lysande på något vis, hans ögon varit mer pigga och glada. Jag älskar de dagar vi tillbringar tillsammans för jag VET att det är en utav de sakerna han saknar, att umgås. Så är det ju för mig med. Vi boostar varandra och idag har vi fått en rejäl energikick av helheten. 

Hoppas ni alla haft en härlig helg. I morgon är det nystart på ny vecka med spännande innehåll. En godnatt önskar jag här i skrivande stund, nu tar nattens tystnad vid.

Kram❤