Lördag 17/9

18. sep, 2016

Tja om en vecka vi den här tiden på dygnet sitter jag och min älskling antagligen på någon mysig pub i Dublin och dricker öl😀DET ser jag fram till.

Idag har det varit en bra dag med en del mysiga inslag. Jag vaknade runt 8 tiden och satt mig och skrev en stund då jag verkligen ville att Magnus skulle få ha sovmorgon. Vid halv 10 gick jag ner med de små och gav dem frukost och släppte ut dem. Flisan kom ner och körde igång med att baka Cupcakes. farmor skulle ju komma på lunch idag.🤩Jag kokade ägg och bryggde kaffe. Strax därefter om han ner, mannen som jag älskar och snart ska få en längre ledighet tillsammans med❤

Vi åt frukost och åkte därefter till tippen, och därefter till en gårdsbutik. Köpte div grönsaker och vidare för mjölkinköp. Det är så härligt känsla att åka runt i närområdet för dessa trivsamma inköp, ägg , bröd mm kan man också köpa. Kött finns med inte så nära som det övriga. 

Hem och fixade till mat till Magnus som skulle arbeta halvdag. Skala potatis fick han dock hjälpa mig med. Han for iväg. Solveig, min ena kolega på La`Classe hämtade upp Olga och kom ut till mig och hälsade på. Vi åt en god lunch och hade ett par timmar med trevligt samkväm. De plockade frukt som de fick med sig hem. 

Flisan röjde upp i köket när damerna åkt och jag satte mig och vilade en stund och flisan tog fram akvarell och penslar. 

Min älsling kom hem vid 19, vi åt lite och spelade mega-Yatzy med flisan. 

Nu har vi haft lite egentid och det är nu återigen läggdax. En fin dag, något svalare men behagligt. 

Hoppas ni haft en skön dag, i morgon är det söndag och då är det hem till mor och far som gäller, min älskling får sköta marktjänsten dock i största utsträcknng. Mysmiddag med  alla kidsen blir det också, lovley!

Kram till alla mina vänner och sov så gott💋