Fredag 16/9

17. sep, 2016

Strax läggdax här på Djursätra, en behaglig dag är nu till ända, vädret har vänt till något svalare och passar mig bättre. Om en vecka så här dax är vi påväg till Helsingborg, vi ska stanna hos Magnus syster därefter tidig start till Kastrup. Än känns ingenting men vet att det kommer att bli lite sisådär ni vet när man ska iväg och inte är van att resa runt. -Har man fått med sig allt man måste ha, det som man verkligen måste. Ska packa snålt, har lärt mig att vara rationell😀

Min älskling kom hem rätt så tidigt, runt 2-tiden i natt kom han till sängs. Jag somnade snabbt om, skönt. Smög upp med flisan i morse och vi åt frukost. Niklas vaknade och skjutsade henne till skolan och körde därefter hemåt. Jag gjorde min taxyoga, UTAN taxar denna morgon🤪de gick upp till Magnus efter det att de fått mat. Det var lite mulet denna morgon men det sprack upp och himlen blev vackert blå. Min älskling lyckades sova fram till halv 10, och det var allt längesedan. 

Han tvättade min bil, ja, den är ju vår men mest min🤩Min rara väinna Gunzan kom och jag hade plockat in äpplen. Hon hjälpte mig att göra lite efterrätt och hacka lök till köttfärssåsen. Vi åt lunch och pratade lite om hennes resa till USA där hon nyligen varit. Min älskling åkte till jobbet. Heidi och Carl lånade den nytvättade och körde till tippen med lte som de rensat undan sedan flytten. 

Vi åkte till Korsberga och gosade med alla taxarna, det är så underbart och man vill ha alla❤vi köpte hundmat också.

Jag annonserade häromdagen, efterlyste en någon som kan ta ut Ada och Signe på kissrunda när Magnus börjar sitt nya arbete. Då blir de ensamma större delan av dagen och det vill vi inte. En trevlig kvinna med 4 egna hundar som bor här i närheten hörde av sig och ska åta sig detta, SÅ glad att detta löste sig för man mår verkligen inte bra att ha ett sådant bekymmer. 

Idag var första dagen som jag kände att det var rätt ok att vara hemma. Ingen idé att vara frustrerad över läget, det är ju som det är. men, det satt långt inne ska ni veta. 

I morgon ska flisans farmor och farfar komma på lunch, min älskling är hemma fram till 14 därefter ska han jobba men köra ett halvt pass kan man säga. Flisan ska baka Cupcakes och göra en tårta tills på söndag då syskonskaran kommer💋Vi ska också åka till en gårdsbutik som ligger 2 km härifrån som kvinnan som ska ta hand om Signe och Ada rekomenderade. De har massor av grönsaker mm , ägg, bröd och mjölk mm. Har visst ett presentkort där dessutom. 

Längtar tills i morgon. Just nu är jag glad och känner mig nöjd med tillvaron trots mitt stundom ömma "paket". Har givetvis lite funderingar kring detta men ska rådfråga mig fram.

Hoppas ni haft en skön vecka och en mysig kväll. Jag har haft fredasmys med flisan i form av mega -Yatzy, musik och altanchill.

Nu blir det lite kvällsläsning då jag inte är trött alls🙃Natti natti

Piggelin-kram😘