Torsdag 15/9

15. sep, 2016

VARMT kan man lugnt säga att det är, kvällarna är ljuvliga och denna har varit kvalitativ och njutbar.😀Bara min darling som saknades. Idag är jag "på banan" igen och jag är helt säker på att det beror på att jag tränade i morse. Jag har dragit på det för att jag vill inte bli svett under gipset och mycket riktigt blev det så, men jag ventilerade med med lite "verktyg" och lyckades lufta. 

Magnus kom hem vid 2-tiden i natt, jag vaknade till och det blev svårt att somna om🤨 Låg nog vaken till halv 5 tror jag, men till slut så.

Upp strax innan 8, frukost och Niklas körde flisan till skolan idag. Min älskling kom upp, alldels för tidigt och har han bestämt sig för att inte sova mer är det ingen idé att försöka påvera. Han ville göra klart bilen, det var där skon klämde. 

Jag hade gjort morgonyogan och gått 3 km på Viking som jag banne mig fick damma av🤪när han kom upp och vi drack kaffet tillsammans. Niklas hjälpte honom att fixa med bilen då killen på bilverksta´n här i Djursätra inte var på plats. Gött, nu går den hur bra som helst gen. Nu ska vi bara serva den när vi kommer hem från Irland. 

Jag lagade till hel kyckling i ugn, lätt som en plätt och Niklas hjälpte mig att duka och tömma diskmaskinen medans Magnus damsög. Vi åt lunch, därefter åkte min darling till Hjo och sitt arbete. Niklas och jag åkte in till Heidi och drack kaffe. Vi mötte upp flisan på Elins och hon hittade gympaskor mm på Stadium inför orientering på måndag. Vi pantade och handlade på maxi. Vi storhandlade inför våra bortaveckor så nu är det mesta klart. 

Hem och packade upp med hjälp av ungdomarna. Tog en stund ute i vår trädgård som är oerhört vacker nu. Frukt och blommor trängs, ett och annat färgstarkt höstlöv ligger här och var, så njutbart. Vi åt lite kvällsmat och jag gick en säng med de små. Ada orkar inte gå nått nämnvärt under dagar som är varma som denna, Signe där emot spelar värmen ingen roll, så olika de är. Tror att det beror på pälsen.

Jag fick hjälp att röra ihop en ny sats med med crunchy, vi spelade lite Yatzy och nu är det strax läggdax igen. 

Lika trött är jag denna afton som i går men mår mycket bättre. Jag vet att det är många som vet att träning genererar massor av måbra i våra kroppar. Många med annan typ av problematik och som inte kan träna på något vis, dem tycker jag oerhört synd om. Cykla är ju bra och simma. Det handlar mycket om att få till det och att vara tillräckligt motiverad för att köra igång. Detsamma var det med mig, jag trodde aldrig att jag skulle få till att börja med någon form av aktivitet. Det trodde ingen😙men jag lyckades och det är jag så glad över.

Nu mina vänner ska jag blåsa ut min ljus med doft av mörk choklad, besöka damrummet och krypa ner med flickorna och ringa min älskling. 

Det var en fantastiskt vacker solnedgång, jag följde den och den gick ner helt röd💋

En godnatt önskar jag er mina vänner i cyber, hoppas ni sover gott i värmen. 

Kram😘