Onsdag 14/9

14. sep, 2016

Deckare har alltid legat mig varmt om hjärtat och visst är det ett flertal jag läst om. I kväll ska jag inta ryggläge och börja med en ny bok som jag fått låna av Flisan. 

VARMT har det verkligen varit idag och man undrar hur det kan vara så varmt så här års men inte blir det svalare av det, det sägs att det vänder till helgen, i nuläget gör det inget🙃

Min älskling kom hem vid 2-tiden i natt och jag vaknade inte, vart ju så trött i gårkväll och har sovit tungt som ett litet barn. Vaknade 05.45 och gick in till det lilla barnet som valde att stanna hemma idag p.g.a plågor av rådande kvinnovecka. Har pysslat om henne lite extra idag. 

Jag gick upp runt 8, åt frukost och hann inte mer än avsluta så kom mannen upp, nyvaken och söt. Efter frukosten åkte vi in till Skövde för att "hämta" en del till bilen. Magnus misstänker något strul med katalysatorn, morr🤔Vi hoppas att det är detta som krånglar. En väninna från Hjo kom och drack 11 kaffe. Vi har inte träffats på länge så det var en del att ventilera. 

Har nötter på vår ormhassel/trollhassel och hon sa att de är goda att rosta. Det är inte så mycket som förra året dock. Ada och Signe tycker om att äta dem som de är. 

Jag lagade tll middag på rådjur och det blev en mustig gryta. Magnus hjälpte mig att skära och hacka grönsaker. Efter middagen åkte han tll jobbet, Niklas kom och överraskade, jag vilade i skuggan på altanen. 

Nu är åter en dag till handlingarna, är trött. Vet inte vad som tröttar mig men har mina teorier. Inaktivitet tröttar på ALLA plan och det är inget för mig. Är det svalare i morgon ska jag gå på Viking, längtar efter det. 

Hoppas era dagar förlöper som ni vill och att ni hinner njuta av de sköna ljumma kvällar som vi är berikade med.

Nu öppnar jag fönstren helt i sovrummet samt balkongdörren innan jag lägger mig och det märks inte ens att de är öppna🤩

Natti natti, puss och kram💋