Söndag 11/9

11. sep, 2016

McDonalds i Vetlanda har fått mätta våra magar denna afton. Ett näst sista stopp innan innan vi är framme i Skövde. Det har varit en fanstastisk helg, sångmässigt, vädermässigt och inte minst socialt. Skövde Gospel är ett sjönsjungande hejdundrande gäng med många olika personligheter,  kvaliteter och egenskaper som vi fått ta del av denna helg😀Vi har sjungit i gudstjänst i Högby kyrka och konsert i Algutsrum kyrka. Vi är nöjda med dagen och helgen som helhet och har fått mycket beröm av de som lyssnade, då växer man lite. Vi ÄR duktiga, yes! 

Magnus och jag har verkligen kunnat koppla av och haft det trivsamt. Nu är det hem, tillbaka till verkligheten några veckor innan det är dax att åka till Irland🤩Magnus går på för arbete på tisdag, jag är dessvärre sjukskriven fram till 21/9 efter det får vi hoppas att jag är återställd.

I morgon blir det en sväng till mor och far för veckostäd mm som tur är Magnus så hjälpsam att han tar det nu när jag är konvalcent. Pratade med far idag och blev så glad, han hade tagit sig upp på gåbandet och det gjorde så gott i mig❤Han är om än försiktigt tillbaka på banan. 

Nu sitter vi och lyssnar igenom vår konsert i bussen och det låter riktigt bra. Magnus filmade hela och verkligen kul och nyttigt att se och höra resultatet.

Svearikes lagar ja är ju till att följas alla dagar, detta ska självklart gälla även dem som så magstarkt gå utanför dessa hagar, och sedan på oss andra klaga. Att lyfta bidrag och samtidigt ut i världen fara är ju ingenting som ärligt vara. 

Detta är verkligen inte det enda som lagmässigt förts bakom ljus, men sitt du där "säkert" i ditt oärliga glashus.

En fin kväll önskar vi här bak i bussen, någonstans i Sverige.

Puss och kram💋