Torsdag 8/9

9. sep, 2016

Migrationverket håller på att utreda huruvida en man från utlandet ska få uppehållstillstånd eller inte. Han har ingått äktenskap med en 27 år äldre kvinna och relationen är relativt färsk. Hälften av hennes barn är dessutom äldre än hennes man. De har å göra..

En superfin dag förutom lite värk, men det känns bättre och det är jag glad över😀hade svårt att somna igårkväll, låg nog vaken till efter 2-tiden. Somnade till slut och vaknade av att min älskade man kom hem 06:10 stackarn. Säger det igen, det ska bli SUPERSKÖNT att han får ett arbete med mer humana arbetstider. 

Jag åt frukost med flisan som hade sen start denna dag. Mysigt att kunna umgås med henne både morgon och kväll💋

Min älskling vaknade runt 11, vi hämtade rådjurskött och pratade huruvida Signe ska få följa med ut på älgjakt i Oktober, det kommer hon att uppskatta. Vi åkte till Hjo, köpte ett par flaskor vin och handlade på ICA. 

Försöker att inte känna frustration över att inte kunna vara behjäplig fullt ut. Vi åt lunch på grillen i Hjo, jag åt mos med västkustsallad och det var så gott. Har sedan ca 2 v börjat äta gröna kaffebönor i pulverform och det har faktiskt varit till god hjälp att minska matsuget och jag har tappat nästan 4 kg. Så gäller det att träna men nu är det stiltje på den fronten dessvärre. Ska rycka upp mig nästa vecka när handen läkt mer.

I morgon fm åker vi till Öland och det ska bli skoj och mysigt att åka bort ett par dagar🤩Gott väder verkar det bli med. 

Lotta hämtade upp mig och vi uträttade ett ärende och tog en fika på café Förr där Ebba jobbar och flisan har fått extrajobb.

Väl hemma lagade jag lite mat, Magnus hade lämnat hemmet runt 16 och väntas hem närmare halv 3 i natt. 

Nu har flisan och jag spelat Yatzy och hon har lagt sig. Jag ska strax runda av här och få till att komma i säng jag med. 

Min rara kollega på Maxmode ringde och kollade av läget😘 så glad över alla som bryr sig, tack.

Hoppas er dag varit till belåtenhet, i morgon kommer en superny dag och det ser jag fram till.

Gonatt, puss och kram från mig❤