Onsdag 7/9

8. sep, 2016

Något begränsad, yes men banne mig inte invalid🤩Skönt att "se" vad man klarar med bara en hand och dessutom den man inte brukligt anväder till typ tandborstning mm regelbudet. Nu är det så att likt min far är jag lite "dubbelsidig" och vissa saker gör jag med vänster hand och tur är detta i nuläget.

Nyligen hemkommen från Hentorp och min kör. Vi åker ju till Öland på fredag och det ska spännade och trevligt. 3 konserter ska vi hålla där. Kanske det fina vädret håller i sig och det vore rätt skönt💋Min älskling ska med och i nuläget känns det extra bra då jag är i behov av viss support. 

Uppe innan tuppen i morse med flisan. Vi åt frukost tillsammans och när hon gått till bussen försökte jag somna om vilket jag lyckades med. 8:30 blev det ägg och kafffe med älsklingen. Vi gjorde oss iordning och tog med oss hundarna in till Skövde, hem till Heidi för lite stött med lampor och speglar. Jag fick agera vattenpass och det blev gott resultat. De som bott där innan har vi funderat över om de blundat och påmåfå satt upp saker😮

Lotta hämtade mig för ett lite speciellt ärende som jag ev kommer att delge omvärden lite längre fram, efter det  gick jag gick till optikern och ändrade min glasögon en smula. 

Värken har reducerats något nu när handen är "orörlig" och det känns skönt men det kommer skov med värkar, ja lite som födabarnvärkar🤪

Magnus och jag åt lunch efter det kom en väninna och beställde två mjölkbord av honom så nu blir det snickra av. Han började jobba vid 17-tiden i eftermiddags och det är just detta han slipper sedan med det nya arbetet, att jobba kväll/natt. han är nog inte hemma förrän 5-6 i morgonbitti.

Flisan  kom hem från skolan, ingen läxa idag så hon städade sitt rum och ägnade tid åt mig❤Vi blev hämtade av en körvän och åkte in till Hentorp, flisan gick hem till Eddie och Ebba under tiden. 

Vi var hemma 21.30, tog en kvällsfika och spelade ett par rundor Yatzy. Nu har hon lagt sig och strax jag med. 

Tycker mycket om mitt nya rum-kontor/damrum och mitt alldelses egna. 

Min dag har varit till belåtenhet, trist att inte jobba men jag har bestämt mig för att inte fundera så mycket på det utan tiden rullar på rätt snabbt, dessutom är detta ju den månad som vi väntat på både jag och Magnus.

Hoppas ni haft en fin dag och även ni kan somna tillfreds.

Godnattt, sov gott😘