Tisdag 6/9

7. sep, 2016

Pust! En lång dag denna och em/kvällen blev extra seg😥

Kom nyligen hem från en längre vistelse på KSS i Skövde. Just denna em/kväll var det även en mängd akuta händelser, flera ambulanser, en helikopter bl.a så min väntan blev lång, Magnus fick gå ensam på föräldramötet på Elise skola. Just nu är jag extra lycklig och glad över att han är så gulligt hjälpsam och omtänksam. 

Kommer bli duktig att skriva med vänster hand nu en tid, endast två veckor gipsad. 😀Jobba blir det inget av heller vilket jag tycker är mycket tråkigt. Nu har jag stor arbetslust och haft en längre tid. Större delen av denna månad kommer jag alltså inte arbeta, endast två dagar😥Ja nu är det lite stackars mig. 

Uppe med Flisan vid 8 tiden. Hon började 9.50 idag och Magnus sjutade in henne då jag inte skulle jobba p.g.a min hand. Ringde vårdc och fick tid 14:20. Vi grejade lite här hemma, åkte till Malle i Korsberga och klippte naglarna på Ada och Signe vilket jag inte kan göra i nuläget. Vi fick rådjursben som vi spårade lite i trädgården med Signe vilket hon svarade bra på och tyckte var kul. Vi lunchade, finska piroger och jaktkorv. 

Åkte in till Skövde för att hjälpa Heidi att montera upp lampor och speglar, ja jag fick hålla skruv och plugg i allafall🤪

Det blev läkartid och de kontaterades att jag behövde till röntgen, pronto. 

Magnus var med och vi fick sitta en bra stund för att invänta bilderna. Tiden rann iväg och Magnus fick åka ensam till Västerhöjdskolan på föräldramöte, jag blev kvar på akuten. Bilderna visade att en flisa lossat i fallet i handen -triquetrum var skadat. Gipsskena och sjukskriven fram till 21:e morr. 

Men jag är vid gott mod och dämpar värken med Alvedon. De ville pracka på mig starkare don på akuten men jag avböjde. Jag är för övrigt fullt frisk och kroppen läker nog till sig utan droger och värken är hanterbar. 

Är faktisk mycket trött i kväll. Sjukhus tröttar de flesta tror jag. Flitiga flisan satt och pluggade spanska, matte och kemi hos Heidi under tiden, jag och min älskling hade inte ätit sedan 12 tiden så vi tog en pizza som faktisk inte alls smakade🤨

Så vi var alltså hemma strax efter 22 och flisan har lagt sig och nu ska vi också krypa ner. Ska bli riktigt skönt att få lägga sig efter en lång dag med segt slut. I morgon är det kör och jag får skjuts av en rar vän❤DET ser jag fram till.

Hoppas ni alla har haft en fin dag. Godnatt och sov så gott.

Kram💋