Måndag 5/9

6. sep, 2016

TACK alla ni söta omtänksamma som hört av er, med lite omtanke och kärlek. Ja det är frustrerande såklart att inte kunna klara sig på egen hand.🤨Är läge som idag blir det nytt besök på sjukan. En lite slug geting smög sig upp under kjolen jag burit idag så det blev ett stick i pälsen till råga på allt🤪Tur att jag har en omtänksam man och fina vänner som varit min högra hand idag. Skulle ju ha tjejkväll vilket också blev av men jag fick mest titta på. 

Vaknade 05:55 av att det "lilla"barnet väckte mig och sa att frukosten var klar. Hon hade dukat fint och gjort skinkomelett. Vi åt och pratade lite om dagendärefter lade jag mig igen och flisan blev körd av Niklas till skolan. Han begav sig ner till Billdal igen. Jag och min älskling gick upp 8, åt lite till och det var en strålande morgon.🤩allt var perfekt utom min hand. Heidi ringde och bjöd in till 11-kaffe. Jag duschade och fick lite stöttning. Gick en skön promenad med de små, åkte in till Skövde och till Heidi via Wienerbageriet. Hon har ju namnsdag idag så det blev lite fika.

Lite planering av mattor och gardiner så begav vi oss till Stallsiken occh butikerna där. Hon hittade det hon behövde och Magnus hjälpte henne att bära in och jag blev "placerad" på en stol i solen🙃

Vi begav oss hemåt. Åt lite lunch som min älskling fixade till och som ni förstår har han varit ledig idag och är ledig i i morgon med som tur är.

Vi åt ute på altanen i det underbara blå men dessvärre en mängd av slöa getingar. jag bryr mig inte så mycket om dem men den under kjolen märkte jag inte förrän den stack till. Som tur är har vi Aloevera på tub så det drog jag på ett lager och nu är svullnad och sveda borta helt. 

Flisan kom hem lite trött från skolan, min älskade vän Lotta kom och hjälpte mig plocka äpplen och hacka och göra salladen. 

När allt var klart kom Emelie som jag saknat i sommar, vi åt och pratade igenom sommaren. Vi hade en mycke mysig kväll och har lite små planer inför Oktober❤

Jag ringde chefen och sa at jag blir hemma i morgon med för kruxet är att på Maxmode är man ju kunden behjälplig med att knäppa och ställa in BH-band mm så det funkar inte att jobba då värken i handen förvisso är konstant men också lägesrelaterad. Onsdag-torsdag ska jag vara på La´Classe så det borde fungera bättre. Men men, vi är inte där ännu.

Vi har nyss bastat, jätteskönt. Min älskling var ute och sprang och blev lite frusen och det var gott att hetta upp sig lite🤩Nu sitter han och "leker" lite och jag har stapplat mig fram här och faktum är att det funkar rätt så bra. Handen är lindad så läget är stabilt.

Nu mina vänenr ska jag underhålla min man en stund innan läggdax. Hoppas ni haft en strålande dag och hunnit njuta i Septembersolen. Godnatt och sov gott, återkommer i morgon.

Kram på er💋