Lördag 3/9

4. sep, 2016

Nyss hemkomna från Tibro och älskade Lottaconny, ja vi kallar dem så jag och Magnus😀vårt fina värdpar på bröllopet. Det har varit svårt att få till en "date" under sommaren så semestrar, arbete mm har krockat men nu så äntligen. Vi har nu också bokat in en tjejkväll, på måndag ska vi ses. 

Vaknade tidigt, ja halv tre faktiskt när Magnus kröp ner och var hångelsugen🤪både jag och Flisan skulle jobba idag så vi gick upp tidigt. Även fast jag smög så vem kom upp till frukosten om inte Magnus. Lite sällskapsjuk och söt.

Flisan lagade till en omelett. Vi gjorde oss i ordning och åkte in till Skövde. Elise följde med mig ner på jobbet, idag först i bh-branchen. Vi drack lite kaffe Elise kikade på utbudet. Hon gick iväg tll cafét strax före 11. Jag hade att göra till och från mest hela dagen. Låste 14 och begav mig till la´Classe. De timmarna var inte mycket folk i rörelse, och inte på stan heller. Flisan slutade samtidigt som mig, vi åkte hemåt. Jag lagade till kyckling cyrry idag och mums va gott det är. 

Ut med de små en runda sedan iväg till Lottaconny. Fika och mys, åkte hem vid 22. nu är det lite egentid och Flisan sitter och väntar på att jag ska skriva klart, hon är Yatzysugen💋 Som avsluning i kväll sak jag lägga mig en stund under min egen måne och bara njuta av tillvaron och livet som i sin helhet är perfekt.

Hoppas ni haft en fin lördag, en ledig söndag i morgon kanske för de flesta, njut av den. 

Kram till er alla ute i mörka cyberrymden, godnatt😘