Fredag 2/9

3. sep, 2016

Äntligen är jag klar med dagens alla projekt😀jag hinner skriva klart innan den nya dagen tar vid.

I kväll har jag möblerat om. En utav mina vänner komenterade min blogg igår och visst har jag ett jäkla driv när jag sätter igång och idag var det på än högre nivå både innan och efter jobbet. Jag får ju idéer som bara kommer till mig och jag har lärt mig att i stället för att gå och fundera över OM jag ska slå slag i saken så vet jag att det är lika bra att göra det direkt för jag VET att det slutar alltid med att det blir som den tanken som först kom till mig. Nu ä allt klart och jag känner mig nöjd. Lite små detaljer som ska till i det nua RIKTIGA damrummet🤪Tänker investera i ett sk sminkbord, letar nu på blocket och en go vän hjälper mig att leta som har lite mer tid än jag till sådant. Mitt massagerum har flyttats och nu använder vi således alla rum. Det är inte bra att ett rum bara står, energiflödet stasar sig, har kännt det en tid och den nya energin kommer att tillföras till den lilla saknade💋som väl behöver den.

Vaknade 7 i morse, lagade till frukost mm som vi tillsammans åt ca 8. Min älskade man som kommit hem sent i natt ensvisas med att gå upp  med oss även fast han inte behöver. Niklas, flisans pojkvän kom sent i går och överraskade henne, han skjutsade henns till skolan idag. 

Jag och Magnus åkte till underbara Hjo, plockade hem en stor "gren" som jag velat ha hem en längre tid och nu är den alltså på vår altan🙃Vi gick en sväng längs strandpromenaden, handlade på ICA. Hem och röjde på altanen. Sopade rent från all spindelväv som hoopat sig under sommaren. Tömde lampan som satt där ute och den var full av insekter. De drar ju sig till ljuset och värmen och kommer in i glaskupan men kan inte sedan ta sig ut😥

Pappa är glad att vara hemma igen och mamma verkar riktigt uppåt❤underbart. 12.55 var jag på jobbet, Maxmode. Dagen har skridit fram i jämn balans, 17.59 slog jag ut kassan. Åkte hem till Heidi och Carl, lite snabb inspektion av nya lyan, det kommer bli jättebra😀Tog med mig Wera hem till oss, hon var lite förvirrad bland flyttlådorna, förståeligt. 

Flisan höll på att baka en tårta, hon övar sig väl inför morgondagens provjobb på café Förr i sta´n  i morgon. Hon är bara 15 år och redan så duktig på så mycket och oerhört klok.

Det blev Tacos till kvällsmat och det var så supergott. jag tog ett glas rött till idag. Det var nog en månad sedan det smakade med vin. men i kväll så..

Efter maten röjde jag upp och började möblera och greja, lisan gjorde klart tårtan och vi fikade. Niklas hjälpte mig att lyfta det som var för otympligt att ta ensam, vips så var det färdigt. 

Nöjd och glad ska jag nu lägga mig och njuta av detta dagsverk, längtar efter min älskade som kommer runt 02 i natt. Både jag och flisan jobbar i morgon, först Maxmode därefter ett par timmar på la´Classe, flisan och jag slutar båda 16.

Hon ringde Hagen i dag och berättade om sina första veckor hemma och de blev så glada för henne och att allt fungerar så bra🤩och vem är inte det..

Nu mina vänner får ni ha en god natt, sköna drömmar och en fin start på lördagen. 

PS -Magnus, tårtan står nere i stora kylen🤪

Puss och kram😘