Onsdag 31/8

1. sep, 2016

I dag kom min belöning för sommarens slit. Har jobbat mycket hela sommaren, ja sedan i Maj både i butikerna och här hemma. Om ni nu tror att det nu står en Ferrari eller Lamborghini i garaget så har ni fel. Ett par cognacsbruna stövlar med snörning i mocca😀Inte helt gratis, nope med värd varenda krona. De är supersnygga och jag älskar dem redan och vet att vi kommer gå många mil tillsammans. 

Sitter nu och svalnar efter ett pass på Viking. Middagen hade precis sjunkit ner innan jag belägrade denne vän. Jag blev sen hem idag även fast jag idag kom iväg tidigare än vanligt men det blev STOPP i den rondell som de håller på och gör klart i korsningen Hjo-Tibro-Skövde och där fick jag stå i 35 minuter😠blir sällan arg med DÅ blev jag. Riktigt störd över att inte kunna vända ens..sen hem, sen middag, sen träning, sen..

lskan har lättat såklart men även jag har min begränsningar.

Upp tidigare med tuppen och åt frukost med lilla Flisan. Hon började 8 idag, jag lade mig igen efter att hon gått och sov till 8, superskönt. Damsög hela huset och jag känner att det är just det jag får besvär av i ryggslutet, vem får inte det, hm. Magnus har ju skött den marktjänsten i några veckor nu och det är därför min rygg varit bättre, han får nog fortsätta med det. Jag gör en mängd annat i stället. Vi hjälps åt med mycket men just detta avstår jag från och med nu. 

Jag började 12 idag och dagen har varit myckt lugn. Jag har varit på Maxmode och min rara kollega Birgit var där idag. Vi har int setts på minst en vecka nu så det var en del att ventilera🤩Det skulle vara sk BH-kväll så jag kunde gå tidigare, blev stående i bilkön och därefter åkte jag till sörboden och hämtade ut de fina. hem och packade upp dem, de satt som en smäck🤪. Tycker det är viktigt att man ger sig själv en beöning någon gång i bland. Det är vi alla värda. 

Flisan var enormt trött i kväll, efter maten har hon sett en film och slappat. Min älskade man har kommit hem nu och ätit och hällt upp en drink. Tror det blir lite soffhäng nu innan det är dax för att återigen gå och lägga sig. Livets ekorrhjul, naturligtvis är alla dagar inte detsamma men vi går upp och vi lägger oss i allafall. 

Hoppas ni haft en skön sensommardag, i morgon börjar en ny underbar månad på alla plan-September, varmt välkommen.

Godkväll och godnatt. En myskram till de flesta ute i cyberrymden❤