Tisdag 30/8

31. aug, 2016

En lugn och behaglig kväll, mysig, familjär och avkopplande😀Såg en dokumenatär med Maria Montazami i höstas tror jag det var och hennes definition av vad en familj är eller när man kunde kallas familj var när eller om man hade 7 sorters flingor i sitt skafferi😮då tänkte jag, jösses, är hon eller är hon inte..men men hon skojade nog. Jag har helt andra tankar om vad en familj är men bara för att kontra lite med hennes uttalande så när man har varsin helt ny borste till eltandborsten DÅ är man en familj🤪

När Magnus smög upp tidigt i ottan så vaknade jag inte ens. Sov som ett litet barn, tryggt och lugnt, extra gott efter bastun i gårkväll. 06:45 däremot gick jag upp med flisan och hon lagade omelett till oss. Jag gick ut med de små innan vi begav oss in till skola och arbete. Det är så att hon börjar antingen 8 eller 9.50 och de dagar hon börjar sent passar det perfekt att hon åker in med mig. 

I morse var det morgonmöte på la´Classe med lite info om nya märken och struktur i butiken mm. Schema kommer under morgondagen. Gott med planering, me like🙃Därefter mötet gick jag ner till Maxmode och örde heldag där. Lite snålt på kundfronten och seg blev dagen. Snart kommer ruljansen igång, det borde vara så. Skövde har allt mycket att erbjuda 🤩

Slutade 18, åkte hem och jag kände starkt hur mycket jag har att längta hem till nu, än mer än förut❤Elise hade kommit hem och jag började med middagen. Min älskling kom strax efter 19 och hade kakor med sig som han fått under dagens på och avlastning. Det blev kaffe med dopp efter maten i kväll, längesedan jag kände en så vilsam harmoni med tillvaron. Helt annat snack vid middagarna nu, om skolarbete, hon vill läsa psykologi som extrakurs för mer poäng mm. Magnus pratade om sin dag, vart han fick kakorna och dumma bilister. 

Nu har båda lagt sig och jag står strax på tur att besöka damrummet och sedan i säng. Det blir tidig start i morgon men lägger mig nog när flisan gått till bussen. Börjar inte förrän 12 i morgon så det blir förmiddasgslyx på hemmaplan. 

Hoppas ni haft en bra dag mina vänner, önskar er engodnatt.

Kram💋