Måndag 29/8

30. aug, 2016

I bland undrar jag vad man "går på"🤪Magnus och jag har haft en superduperdag med många trevliga måsten. Nu är vi trötta men påfyllda av varandra till 100% En dag till handlingen i den där pärmen med toppendagar. 

Gick upp med Elise 05.45, åt frukost med henne och vinkade av henne när hon gick till skolbussen. Känns så gott i mig. Gick upp och lade mig en timma till. Vi har båda varit lediga idag jag och Magnus och det var så skönt😀En ledig vardag tillsammans, super. Frukost och yoga tillsammans. Heidi kom. Vi gjorde oss ordning och åkte till Korsberga och Malles hundtrim, ja ni vet hon med de underbara taxarna. Vi hade trimtid inbokat till Wera och Ada. Hånglade lite med de små ljuvelerna och åkte därefter till Hjo under tiden. 

Magnus hade ett ärende på sitt nuvarande arbete och därefter tog vi en trevlig fika. Heidi handlade lite på ICA därefter åkte vi och hämtade hem de små. Jag lagade till en lunch till oss och efter den åkte vi in till stan. Det har banne mig mer eller mindre ösregnat hela dagen. kaltt dessutom, riktigt shoppingväder. 

Vi begav oss till ICA Maxihuset och handlade en liten ny omgång med kläder till Magnus. Han har ju fått rensa ut det mesta p.ga hans viktminskning. Köpt pyamas mm samt paraply till flisan och därefter in till ICA och storhandlade. Skönt att göra allt detta tillsammans. Hittade en cabinväska till Magus samt en cool lampa till trappen inne. Magnus hämtade ut sitt nya pass. Vi köpte GÅRDSMJÖLK på flaska i Värsås och det uppskattar vi verkligen. Vi har pratat om det en längre tid att ingen gård har det, och nu så🤪

Hem, packade upp allt. Magnus är en duktig organisatör och tycker det är bra med den ordning som råder hemma i skafferi mm. Glad är jag att han uppskattar det🤩Jag lagade middag, tvättade upp hans nya kläder, Flisan kom hem och vi åt. Hon sa till mig efter maten att hon har ingenting att klaga på och känner sig nöjd och tillfreds med sin tillvaro, det var underbart att höra. Hon har idag blivit erbjuden extrajobb på ett ställe i stan, det känns så bra, min flitiga flisa. Min guldsmed ringde och ville träffa mig, ska dit i morgon, spännande..

Vi tränade var och en för sig, Magnus ute och jag inne och det har faktiskt aldrig gått så lätt. vet inte men tror att helheten gör sitt plus att jag sedan i torsdags gått ner 2.5 kg. Magnus sa exsakt detsamma när han kom tillbaka från sin runda, vi sa det i mun på varandra. Dessutom sa han att det måste vara yogan som gör att all träning känns lättare nu, jippie så roligt.

Bastu blev ett härligt avslut på en lång, intensiv dag, efter det blev det ett par rundor med Yatzy med Elise och hon har nu lagt sig. Har pratat med både mor och far och läget ok hos båda.

Nu ska vi lägga oss, jag är riktigt trött fakstiskt. Känner oss oerhört nöjda med denna dagen som vi fått spendera tillsammans. Jag känner mig glad, nöjd och tacksam❤

Hoppas er dag varit till belåtenhet.

I morgon är det morgonmöte p La´Classe och därefter jobb på Maxmode. 

Godnatt och sov gott, kram💋