Söndag 28/8

28. aug, 2016

I dag är det tre månader sedan jag och Magnus gifte oss och ett år sedan vi växlade ringar. Sagan om ringen tog sin börjag 15/8 då frieriet ägde rum😀för övrigt är filmen sagan om ringen bra filmer som jag/vi sett flera gånger. Nu är det jag som är ringbäraren av den magiska ring som sammanfogade oss, beviset på att vi hör ihop. Det är ändå en viss känsla att vara gift. En samhörighet, tvåsamhet som naturligtvis är densamma om man lever ihop utan att vara gifta men ändå är det ett snäpp upp känslomässigt. Vårt fina värdpar firar 17-årig bröllopsdag idag och hoppas de haft en mysig dag❤

Idag har min älskling jobbat men vi fick morgonen tillsammans. Vaknade samtidigt, detta med att just vakna och se hans leende nyvaken ja, det ger en så varm härlig känsla. Vi har verkligen legat och knött hela natten och Ada och Signe har kontrat från var sitt håll. Mysmorgon, frukost, yoga och nagelvård på småtöserna så åkte Magnus till jobbet. Gjorde mig i ordning och åkte till mor, handlade lite åt henne på ditvägen, köpte med en fin kruka och en ljung.

Hon var glad att jag kom, vi fikade och jag städade. Därefter åkte jag till KSS och hälsade på far. han blev glad💋läget mer eller mindre oförändrat. Vi hoppas på lite mer vetskap under veckan. 

Åkte till Rusta och köpte div ljus, tvättmedel mm. En härlig promenad på ett område i Skövde där jag brukade strosa när jag bodde i stan. Ada och Signe verkade känna igen sig. När jag kom hem tvättade jag upp all den tvätt som hopat sig under veckan. Hämtade flisan vid bussen. Nu har vi ätit kvällsmat och som flisan fixat, omelett är perfekt sen mat. Magnus kom hem med rosor den sötnosen.

Jag har haft en harmonisk dag och fått gjort massor och hunnit med föräldrar och djur. Känner mig tillfreds. Nu ska vi spela yatzy inna Flisan ska lägga sig. Tidig start i morgon. Skolvecka 2.

Hoppas ni haft en skön söndag och att veckan börjar bra för er alla. 

Varm kram i den analkande höst😘