Fredag 26/8

27. aug, 2016

WOW!🤩Nyss hemkommen från Skövde matfestival och en rungande Gosepelkonsert. Nöjd, glad och piggare än på länge. 17-årige NOOR AYCHOUH från Skövde var med oss i kväll och sjöng 2 av hans egna låtar. Han kommer att vara med i IDOL nu på måndag, vi önskar honom lycka till😀

Upp med Elise i morse 06:45, frukost med henne och vinkad av när hon gick till bussen. 1:a skolveckan avklarad som idag slutade med 5-kamp. Trött med nöjd sa hon. Det har ju nämligen varit över 30 grader varmt idag, hua hua. Jag började 11 idag så jag hann med en hel del på förmiddagen.

Min älskling var på en anställningsintervju och hade mycket goda nyheter. Han börjar sitt nya arbete 10/10 när vi kommer hem från Irland.🤪Detta nya innebär inga kvällar eller nätter samt kompetensutvecking och VI får mer tid TILLSAMMANS❤V är så glada över detta, den som söker han finner. Grattis min älskling. 

Jag åkte in till jobbet och det var oerhört varm redan då. Mycket folk i rörelse och vi hade bra med kunder hela dagen, KUL! Magnus kom ner till jobbet strax före stängningsdax. Jag låste 18 och vi gick till kyrkan där det redan var massor med folk och det övades för fullt. Kyrkan fylldes rätt snabbt och 19:00 körde vi igång. Uppskattad konsert och därefter flöt folket ut i matfestivalens commerce. Skön kväll, det hade dock börjat blåsa lite men det gjorde verkligen ingenting. 

Träffade en mängd trevliga människor som jag inte sett på länge samt en rar arbetskamrat från förr. Vi åt lite viltburgare samt älgkebab och strosade omkring en timma därefter kände vi oss nöjda och körde hem till vårt älskade hus. Flisan har åkt med Niklas hem över helgen så vi är nu barnlediga.

Nu har vi lite egen tid och ska spela en runda poker innan läggdax. Magnus ska upp och köra jobba runt 5 tiden så det blir ingen sen uppesittarkväll. 

Jag jobbar också i morgon därefter ska jag till Hjo och därefter till Tidan. Fullspäckad dag med flera trevliga möten. 

Det har varit en mycket bra dag, slutet på arbetsveckan för många av er. Hoppas ni får en skön helg och fyller det med massa måbra saker. 

ha en forsatt skön kväll.

Varm kram💋