Måndag 22/8

23. aug, 2016

En sån dag🤩känns nästan som halva veckan gått bara idag. Intensivt på alla vis. Dessutom vart jag efterlyst på mitt ena jobb då jag vart saknad på mitt andra, kruxet var att jag var ledig från det ena och började 14 på mitt andra så det körde ihop sig lite, dock inte för mig. 

Så underbart att köra Elise till Västerhöjdskolan idag. Jag var så upprymd och vädret var strålande och Elise likaså. Magnus och jag vinkade av en lite lagom "nervös" tös 8.30❤

Vaknade tidigt, strax innan det var tid att stiga upp. Blå himmel och fågelkvitter. Kändes som en perfekt morgon. Flisan var redan vaken och låg och sträckte på sig när jag kikade in till henna. Magnus och jag fixade frukost åt oss, vi åt och pratade igenom detta med cykel, samt att Magnus var ju ledig så han kunde hämta henne när hon slutat. So far so good. De små fick sin beskärda del därefter körde vi in till Skövde. Inte bara vi som skjutsade ungar till solan idag. men det var bara ettorna som gick idag, restena av gymnasieeleverna börjar i morgon. 

När vi lämnat av henne styrde vi kosan mor Tidan och mina gamla hemtrakter. Det var hög tid att kika runt efter de gula godingarna och mycket riktig hittade vi några liter. magnus fick ett samtal från jobbet och detta innebar JOBB idag, suck. Vi fick ändar om lite i planeringen för flisan skulle ju nu alltså inte ha skjuts hem🤨vi hämatde cykel hos vänner strax utanför Tidan, körde hem och tvättade och fixade till den, åkte upp till däckfirman i Värsås och fick den pumpad. En rätt fin cykel. Ett primitivt lås, hemmabygge fick det bli och placerade den vid busshållsplatsen, hej och hå..

Både Magnus och jag skulle börja 14 så hem ochvi lagade lunch, gick ut med Ada och Signe dusch och iväg jag till La´Classe idag och Magnus till Hjo. Liten ruljans generellt i Skövde vad jag förstod. dage förlöpte, jag köpte nytt lås till cykeln, var på apoteket och därefter hem. Ringt far, läget som igår, inga förändringar. Hm, ska ringa dem i morgon och prata med dem tror jag. 

Min lilla flisa hade lagat omelett när jag kom hem. Vi åt, gick igenom dagen och därefter kom min nye massagekund. Timman senar blev det långrunda med djuren och nu väntar svampen på att bli förvälld, fönstren ska plockas ur för i morgon kommer "gubbarna" 9.30 börjar 13 i morgon så jag kan ju lägga mig senare i kväll. Skulle hunnit träna men..

Saknar min älskling som är ute och far, han lär vara hemma runt midnatt. Är nog vaken fram tills dess tror jag. I morgon blir det bowling och myskväll med alla mina ungar och DET ser jag stort fram till, men först sova och jobba. Är faktiskt inte trött alls, dagen har gått i 110 men jag har fortfarande en skopa eneri kvar. Tur att man har en dag då och då när man är lite låg, energisparande🤪

Nu mina vänner ska jag kika ut i köket till herr Kantarell, önskar härmed en angenäm nattsömn till er alla.

Puss och kram💋