Lördag 20/8

20. aug, 2016

Mina kära föräldrar har så länge jag kan minnas varit känsliga för väderomslag. vet inte om båda varit det från början var för sig eller om de triggat varadra genom alla år tillsammans. Oavsett så påverkas de på olika vis. Jag har till viss del ärft den känsligheten, men jag har mer känningar av saker som ligger på vänt och lurar. Just i kväll är det så. Känslan kom under eftermiddagen krypande och nu ikväll har den eskalerat. Mitt hopp är att den inte kommer att utvecklas fullt ut, det har jag varken tid eller lust med då det tar enorm energi. Det har börjat regna, väderomslag, kanske min magkänsla beror på det, det släpper nog snart🤔

Vaknade fullt utvilad, pigg och allert kl 7, underbart att känna sig så på topp så tidigt. gav de små mat och så åt jag själv lite frukost innan yogatime. Som ni säkert förstår så är dessvärre frukost ute inte aktuellt då det är lite kyligare. Skönt väder när jag åkte in till Skövde. Riktigt varmt så min jacka slängde jag in på pallen igen. Maxmode denna lördag och Skövde var rätt folktomt enligt de kunder som kom ner till mig. Fint väder och sent på månaden ja, förståeligt att folk passar på att njuta vid sina stugor innan vardagen tar vid. 

Låste 14 och mötte upp flisans farmor och farfar.Hämtade upp Wera, Heidi och Carl skulle på sitt 4.e bröllop denna sommar🤪så jag är lite "barnvakt" i kväll. Vi köpte ägg vid Asketorp, därefter hem till mitt älskade hem och jag lagade en mumsig rätt på lax, både kallrökt och stekt. Ni som vill ha recept på detta hör av er så mailar jag. Vi fikade och pratade om flisans skolstart, höstens antågande mm. Skjutsade hem dem runt17 tiden. Under hemresan började olustkänslan infinna sig.

Tillbaka hem och bytte sängkläder, ringde mor och far, läger diffust bättre. Alltid något😀 Pysslat med tvättn, röjde i köket, chattat med en kär vän mm. Min magkänsla tillog som sagt under kvällen. Undra vad eller om det är något på gång..

Strax klar här, ska invänta en maskin med sängkäder sedan blir det läggdax. Ska till mor i morgon för veckostäd. Hälsa på far också är min tanke. Jag och Magnus ska köra en bil till vinterförvaring som jag skrev om i går mm. Flisan kommer hem, skola på måndag ju🙃Underbart. 

Hoppas ni haft en skön lördag, godnatt och sov gott.

Kram till alla ute i den mörka cybervärden💋