Fredag 19/8

19. aug, 2016

In the army now😙he´s in the army...en av Status Quo´s låtar. Den passar bra som tema för den här dagen. Magnus är förlagd på P4 över helgen. Tror allt att han tycker det är både roligt och spännande. Länge sedan han var ute på mission nu och det kan nog behövas en uppdatering med hur man tar i sär och sätter ihop en AK4. I morgon blir det skjutbanan. 

Riktigt trött är jag och ska bara invänta en maskin tvätt därefter blir det omgående sängen. Vaknade jättetidigt och gick upp tillsammans med Magnus som skulle på ett möte tidigt. Hade kunnat sova längre 🤨De vanliga morgonbestyren och självklart lite yoga. Det fuskar jag inte med. I väg in till staden och La´Classe idag. Träffade båda mina rara arbetskamrater och vi hann med en trevlig fika. En hel del folk stundtals och så roligt när man får ihop det färgmässigt. Det kom en mängd varor och jag hittade två jätte mjuka fina lite längre koftor. Ljuvligt gosiga. De hänger nog upp dem under morgon dagen i fall ni blir sugna.😀

Oförändrat läge med far. Mor verkar ändå vara uppåt och jag ringde till henne nyss och hon satt och såg på tv mm. Skönt💋Begav mig hemåt efter 18, åt en hamburgare på hemvägen då jag inte kände att jag ville laga någon mat nu när jag är ensam. Hem och gjorde ett röj ute på lilla verandan, i en skogarderob samt en annan garderob med jackor och tröjor. Så skönt att äntligen få det gjort. Ett måste att rensa upp var säsong annars har man ju ingen koll på vad man har och vad som ev saknas. 

En längre runda med de små, pratat med både mor, far och med min älskling. Nu är tvätten strax klar och det blir en runda i damrummet innan. I morgon blir det jobba till 14 därefter ska jag ta med Flisans farmor hem på lunch. 

Min älskling har namnsdag idag Mmmmmmagnus🤪Hoppas han sover gott i logementet.

Hoppas er dag varit bra och antar ni har lite fredagsmys av olika slag. Gott det. Önskar er en godnatt när det nu blir. Jag ska drömma om min soldat 😘

Puss och kram!