Torsdag 18/8

19. aug, 2016

I kväll känner jag mig inte riktigt på samma goda humör som jag brukar. Flera positiva saker är på gång och en stor del av mig jublar men min far ligger på sjukhus och mår inte så bra😥Han har varit sämre genrellt en tid men i morse ringde han och var påtaglit sämre. De har tagit en mängd prover idag, röntgen blir det under morgondagen sedan får vi se. Min mor är ensam kvar hemma och jag ville hämta hit henne men hon valde att vara kvar hemmavid. Blir pappa kvar över helgen så hämtar jag hem henne hit så hon får lite sällskap. 

I går när jag lagt mig kom en tanke som for runt i mitt huvud. Den var inte förknippad med någon känlsa utan helt neutral. Det var en tanke som var negativ om att någonting skulle hända eller att någonting var på gång. Jag lyckades slå bort tanken och somnade. Jag vaknade till av att min älskling kom hem och pussade på mig, myspys.

7.20 vaknade jag av mobilen ringde och det var pappa. När vi pratat klart kom jag till insikt att min tanke blivit verklighet. Detta kom alltså till mig redan i går fast då visste jag inte vad det var. Så fungerar jag. Så många gånger som det är så här, att jag vet utan att jag KAN veta mm. Jag har lärt mig med åren att jag fungerar så och tycker inte det är otäckt längre. Mamma var likadan när jag var yngre, tyckte det var obehagligt minns jag att hon visste saker. Detta kommer jag att utveckla och skriva om i min bok. Spännande faktiskt. Detta med att se och känna av saker. 

Morgonen kändes lte orolig men frukost och yoga som vanligt fast ensam idag. Ada höll mig sällskap dock. Magnus kom ju hem sent och behövde ha sovmorgon. 

Lidköping idag med, glömde lunchen i bilen🤨. som tur var hade jag en påse varma koppen i väskan och en Mango kvar sedan i går.

Min nya kollega var lika tyslåten idag och var inte mycket till sällskap vilket jag var i behov av idag.😙 Höll mig uppdaterad under dagen med pappa. Några rara damer kom in med sina "gubbar" och pratade bort en stund, så kom de tillbaka efter en stund för ytterligare ett litet inköp. Tänk så roligt det är när man att mölighet att ägna lite extra tid åt de äldre som är pratsjuka. 

Det märks tydligt att det är slutampen på semestrar mm och att skolan är på gång. Folk vill lägga sina sista slantar på rea. 

Stannade till på Sibylla på hemvägen och åt mos med västkustsallad. Mums. jag var seg och lite frusen. Väl hemma tog jag en promenad med Ada och Signe, det regnade lätt. Ringde pappa och fick lite uppdatering. 

Nu ska jag strax lägga mig. Är inte det minsta trött. Det slog mig just att snart, alldeles snart är det slut med helt ensamma kvällar för från och med nästa vecka börjar skolan och då är flisan hemma under veckorna❤DET ska bli underbart. En härlig September är att vänta med mycket mysiga saker. Får hoppas pappa blir bättre bara.

Hoppas ni haft en bra dag och kan tycka att det analkande hösten är mysig. Det finns mycket positivt.Tänk på allt fint den faktiskt bär med sig, alla vackra fäger, annan mat, svamp, byllsiga stickade tröjor, brasa för de som har, härliga promenader och sparka omkring i löv, tända ljus överallt mm. Vet att många människor mår dåligt när det går mot höst nämligen.

Godnatt sov gott, i kväll skulle jag vilja ha en kram🤔