Onsdag 17/8

18. aug, 2016

 Lite väl tystlåten dock min nya kollega men hon tinar nog upp🤪

Avslutade nyss ett lite väl sent pass på Viking som fått vila alldeles för länge. Man tappar konditionen snabbt. Ska skärpa mig, lovar. Det blir så känner jag när man kommer hem sent och har en del att ta itu med då hamnar av någon anledning detta med att träna sist, fast det borde vara tvärtom.

Som tur är är jag lyckligt gift med en utav världens raraste och effektivast män ❤som damsög hela huset 350 kvm inkl källaren där vi har bastu, han tränade, sprang sin runda, fixade lunch och gick ut en långpromenad med hundarna innan han själv åkte till jobbet. Han kom hem sent i natt men ville ändå vara med oss vid både frukost och yogan. Detta kallar jag kärlek. Mycket av detta är kärlek till mig och honom själv. Jag har ingenting att klaga över. Det är så att jag jobbar fler dagar än vad han gör även om han har längre pass, då blir det att han är mest hemma och tar en stor del av hushållssysslorna. 

Min vän Anneli bjöds på frukost och hade sovit som en prinsessa. Hon fascinerades av tystnaden och hur lugnt huset kändes. Ja, här är det verkligen rofyllt, en utav de anledningar till att vi trivs så bra. Magnus var först på "yogamattan" och Ada. 

Jag duschade och fixade till mig så begav vi oss till Lidköping som idag bjöd på lika vackert väder som gårdagen. Det var lugnt även idag med något fler människor i rörelse. 

Jag låste butiken 18 och åkte hemåt. Det hade mulnat på och regnade men höll upp när jag körde in på gårdsplan. Kvällsmat och ett röj med tvätt och plock. Sen träning och strax dax för en kalldusch😙 

En bra dag men lite för lite action. Det vänder nog i morgon. 

Önskar en godnatt och en fin ny dag i morgon. 

Kram 💋