Måndag 15/8

16. aug, 2016

Återigen en dag till samligen. Ja ni vet den där samlingen jag har med bra dagar, har självklart en pärm med dåliga dagar men den har inte öppnats på ett tag nu.😀 Har snart fyllt min tredje pärm med bra dagar och känner mig lycklig över det. Vet inte om alla gör så att man gör reflektioner ofta och begrundar tillvaron och sorterar in dem i fack "pärmar". Tar fram dem utifall det behövs och går igenom (tänker tillbaka) jag tycker det är ett ypperligt bra sätt att faktiskt se hur bra man har det. Gjorde detta även när jag bodde ensam. De år jag levde i bohuslän och flisan bodde på behandlingshem, innan jag träffade Magnus var jobbiga år på alla plan, jag började då med att reflektera över tillvaron regelbundet och insåg då att livet trots allt kunde varit värre och att jag hade saker att vara glad över, de saker som höll mig vid liv. 

En så mysig dag denna, vaknade 7 och flisan var vaken så jag kröp ner hos henne❤Så underbart att få krypa ner och ligga och hålla om henne, lycka. Vi småpratade lite och jag slumrade till några minuter. tassade upp och flisan somnade om. Fixade frukost till de små samt oss. Min älsking blev ledig idag. Lite kyligt nu på morgonen så frukost blir inne. De valiga ritualerna och så iväg till jobbet, la ´Classe idag. en del nytt fint fanns till oss "varma" kvinnor, kul. Det har vi väntat på🤩Fick träffa söta Therese som haft semester och nu tillbaka i arbete. Så glad för mina nya arbetskamrater. Rara allihop.

Dagen rullade på och jag slutade 15. Tycker det är så kul med detta att få hjälpa kunder med färg och lite ny stil mm. Verkligen min grej. 

Mötte Heidi och en vän till familjen på sta´n. Åkte hem till gården och Heidi fäljde med. Jag lagade middag. Min äslkling höll på med "min" bil, nytvättad och vaxad🤪jo man tackar..

Eter maten kom min kund som avr hos mig häromdagen. Hon var helt återställd i axlen men nu värk i armbågen och ner i fingrarana i form av stickningar. Gissa om det endast var ett minne blott när hon åkte hem timman senare😙 Jag blir så glad och det värmer så gott i mig.

Heidis Carl kom och åt lite därefter körde vi en timmas frisbee. Man känner att det är en annan luft nu på kvällarna, lite småkyligt och fräscht. En vacker kväll har det varit. 

15/8- idag är det ett år sedan Magnus kom med sitt frieri, vi stod med 100-år kalaset i tingshuset och hela Värsås var i gungning av Shipwreckers. En lyckad fest till 100% och alla minns den väl. Magnus friade alltså och fick ett JA och inte ett öga vart torrt. Underbart minne. ❤

Nu har lugnet lagt sig och vi har alla lite "chilltid" innan läggdax. Jag åker till Lidköping i morgon och Magnus jobbar med samma starttid som jag. Flisan åker till Niklas ett par dagar till innan lovet är slut. En jättemysig dag är nu till ända och jag är så glad, älskar att vi har liv och rörelse i huset igen och lite mer familjekänsla. 

Hoppas ni haft en bra start på veckan, ny dag i morgon, det tackar vi för.

Varm kram till alla mina cybervänner. 

Natti natti💋