Söndag 14/8

15. aug, 2016

Just nu är det massor av känslor, starka känslor av kärlek till min lilla tös Flisan och Magnus. Han skriver romantiska sms som jag känner att jag vill spara till ålderdomen. Han är fantastisk denne man. Han känner att han har hittat sin plats i livet, lycka för mig är att till skian jag är en del av detta. Han berikar mig och fyller mig med värme och kärlek, han är ömsint och jättegullig på alla vis. Ja, jag har förtjänat honom❤

Min flisa, denna fantastiska tös som jag beundrar för hennes prestige. Så otroligt att hon är hemma nu och ska börja skolan på måndag. on frågade mig för några veckor sedan frågade hon mig om jag ville köra henne till skolan första dagen, jag kan tala om för er att just det, att få köra henne till skolan kommer att bli minst lika stort som att gå med sitt första barn första skoldagen. Idag kom hon hem från att ha spenderat några dagar hos Niklas. Hon ahr packat upp lådor med skor, ytterkläder mm och fyllt skåp och garderober💋Hon får gärna ta plats. En moders lycka som jag inte i ord kan beskriva, detta är kraftfullt känslomässigt.

Vaknade 8.20, jaaa sovmorgon🤩Frukost med älsklingen, yoga som min älskling styrde upp idag. Det märks att det gör nytta och känns meningsfyllt. Vi hade bestämt att fixa lite ute på förmiddagen och gjorde så också. Vi flyttade och staplade om veden, rensade undan annat bråte som samlats , Magnus gjorde stöttor till vårt gigantiska plommonträd. 

Vid lunchtid fixade vi till oss och köpte med oss familjepizza och åkte hem till Heidi och åt samt planerade de närmaste veckorna. Hon och Carl ska ju flytta ihop, vi ska ju både till Öland en helg snart och därefter till Irland. September är vår månad med SEMESTER🤪vi längtar kan jag ju tala om.

Flisan hämtade vi vid tåget och körde därefter till mor och far. Far är sämre i ryggen och ska ringa vårdcentralen i morgon för läkartid. Hoppas verkligen de kan hjälpa honom.🤔

Jag och Magnus hjälptes åt att städa och Heidi och Elise fixade klart tårtan. Hade med hallon mm. Sönerna och Ebba kom. Edvin fyllde ju 22 igår, lite småseg var han den lille gossen. Ja må han leva -ja må han leva. Ett underbart sommarväder, vi satt ute och sommarkänslan var underbar. 

Bröt upp vid 16 tiden, skjutsade hem Heidi och begav oss hem till Djursätra. Magnus och jag kastade frisbee och flisan hejade på. Hon packad upp sina saker, jag lagade middag och Magnus skickade ett sött sms och kikade på sevärdheter på Irland. En varm och kärleksfull dag med mycket känslor. 

Nu ska vi strax gå ut och kika efter det som var skymt igår. Stjärklart i kväll och möjligheten stor till att se stjärnfall. 

Hoppas ni haft en söndag. I morgon börjar allvaret för många, lycka till med det. 

Godkväll och godnatt, kärleksfull kram❤