Lördag 13/8

13. aug, 2016

LEDIG! 🤪Ja ni läste rätt, jag har varit ledig idag vilket slog mig i går. Under eftermiddagen i går funderade över vart jag skulle vara i morgon, alltså idag och kikade i min kalender och då såg jag ett L vilket innebär ledig. OPS, jag hade inget inbokat så det blev ju bra det här.

Min älskling har varit på YKB= yrkesutbildning och förkovrat sig inom sin branch. Han steg upp 7 och givetvis vaknade jag och låg kvar och småslumrade till halv 8. Upp och gav gaphalsarna mat. De väsnas extra mycket när Heidis hund Wera är här. 🤨Frukost och lite morgonyoga. Åkte till tippen är i byn med konserburkar, tomglas mm därefter till Hjo och handlade. Jössses vad folk det var där, hela den lilla staden var fullknökad med folk. Det var ju varmt idag också så det lockade nog folk att flanera längs strandpromenaden mm. hem , packade upp, lade mig och vilade i solen ute på altanen och somnade så gott en stund.

En kopp kaffe och inväntade en utav mina kunder som då och då kommer på massage för rent välbefinnnade men igår hade hon varit inne på sjukhuset och fått morfin för sin värk. De senast 3 dagarna har hon haft värk så hon inte ens kunnat klä av och på sig och i går stod hon inte ut mer. En axel som hon överansträngt med bärplock som blivit illa däran. Efter en timmas massage klev hon upp som en ny människa, klädde på sig och gick med ett leende på läpparna. Hon ringde mig några timmar senare och berättade att värken var som bortblåst. Helande-helande massage när den är som bäst fick idag min lördagsgäst🤩

Tänk vad lycklig man blir av att kunna hjälpa, sådant ger mig massor 💋

Min älskling kom något tidigare än beräknat och jag blev så glad att se honom. En hel eftermiddag och kväll tillsammans samt större delen av i morgon❤ Vi bakade syltkakor, tårta, nutellabullar och äppelpaj. Min charmige hushållsassitent😀Min yngste son fyller år idag och vi ska fira honom i morgon ute hos mor och far. 

Snart ska vi bänka oss ute och kika på himlen ifall vi kan se några asteroider falla fritt. Magnus såg 9 fall häromdagen. 

Hoppas ni haft en härlig lördag, det har jag. God har den varit på alla sätt och vis och kaloririk. 

Önskar er en forstatt trevlig kväll, kram