Fredag 12/8

12. aug, 2016

Fredagskvällen bubblar det är i blodet man är ... Nationalteatern minns väl de flesta i min årgång. Hanna från Arlöv, bängen trålar mfl. Mysiga låtar lite halvflummiga, flera med politiskt budskap och framtoning, i kväll blir det vnyl, rötjut och poker. En mysig hemmakväll med min älskade make.

Vi kom nyss upp från bastun och jag tänker jag skriver lite nu för annars blir det för sent och jag  vet några små raringar som sitter/ligger och väntar..Carina i Vara mfl❤

Vaknade på tok för tidigt av att grannes hund nosade runt utanför vårt sovrumsfönster 05:30 och då vi sover i nuläget med helt öppet fönster så vaknade Ada och Signe och det blev en himla cirkus. Jag hade lite svårt att somna om efter den🤨Lyckades och vaknade 7.20. Upp på stört, snabb frukost. Fixade till mig i en väldig fart och begav mig mot Lidköping. Annelie bjöd på kaffe denna morgon och lite nyheter😀 Låste upp butiken 10 dagen förlöpte utan några större märkvärdigheter. Nöjda kunder som alltid och ruljanen var förståelig med tanke på rådande väder. Låste 18, hade varit i kontakt med min älskling som känt sig vissen idag och allmänt nere. Vet att det beror på att vi inte haft någon tid tillsammans och då blir han låg, liksom jag vid dessa tillfällen. Vi boostar vararandra och vid längre uppehåll tappar vi lite energi.

Han hade middagen klar, mysigt med tända ljus och dukat fint i matsalen. Jag var hungrig som en varg och åt därefter🤪 Bastun var på och det var underbart och uppiggande. Nu är jag påfylld igen med det mesta och ribban är lagd för kvällen🤩när jag är klar här blir det poker, vinyl och mys.

Hoppas er vecka varit bra och ni känner er nöjda och helgen kan ge avkoppling. Lördag i morgon, min yngse son fyller år. Vi firar honom på söndag. Gissa vad? ..Jag är ledig i morgon och ska ägna dagen år att baka och koppla av. Min älskling åker till Tidaholm för sista delen i sin YKB-yrkesutbildning, som är ett måste för chaufförer numer. 

Massor av kärlek till er alla. Ha en fortsatt skön kväll💋